Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Ο Βασίλης Σίμος απαντάει για την επίμαχη φράση «Την γρατζουνάει την όπισθεν»!

Δείτε τι είπε!

Survivor: Ο Βασίλης Σίμος απαντάει για την επίμαχη φράση «Την γρατζουνάει την όπισθεν»!
Survivor 18.03.2019 15:50

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε ο Βασίλης Σίμος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία μίλησε μεταξύ άλλων και για την επίμαχη φράση στον Βασίλη Βασιλικό «Την γρατζουνάς την όπισθεν». Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σίμος είχε ενοχληθεί τότε επειδή ο Βασιλικός του είχε πει για τις παρέες που κάνει και τις προσωπικές του επιλογές. Έτσι, του απάντησε: «Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και με ποιους κάνω παρέα είναι δικό μου θέμα. Τώρα, άμα εσύ την… γρατζουνάς την όπισθεν, εμένα δεν με ενδιαφέρει».

«Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτά τα πράγματα και έχω κριθεί στη ζωή μου επειδή έκανα παρέα με ανθρώπους που έχουν διαλέξει κάτι άλλο στην προσωπική τους ζωή. Όταν το άκουσαν αυτό στην τηλεόραση, μου έστελναν φίλοι μου μήνυμα και μου έλεγαν: «Μα είναι δυνατόν»; Το είπα μετά από μια φράση που μου είπε πριν, η οποία δεν ακούστηκε ποτέ» είπε στο «Μαζί σου».

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το Πανόραμα δεν ήταν προσωπική μου αποτυχία! Το Survivor δεν πήγαινε καλά»!

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν πριν από δυο εβδομάδες περίπου, στο Survivor Πανόραμα.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με μια αλά Survivor αποχώρηση από το πλατό. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια που παραμένει στο ΣΚΑΙ, μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής της στο «Ευτυχείτε».

«Σίγουρα στενοχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή. Δεν το θεωρώ ως προσωπική μου αποτυχία, αφενός γιατί δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Γι΄αυτό και ο σταθμός από την απόδοσή μου και από τη συνολική απόδοση της ομάδας έμεινε ευχαριστημένος. Λυπήθηκα που τελείωσε πολύ νωρίτερα απ΄ότι το περιμέναμε αλλά και πάλι εξαρτάται από το Survivor. Είμαστε το παιδάκι του Survivor. Εφόσον δεν πήγαινε καλά αυτό, δεν πήγαμε καλά κι εμέις», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
Share