Survivor: Ποιες είναι οι δύο νέες ομάδες που θα αγωνιστούν για το αυτοκίνητο!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Survivor: Ποιες είναι οι δύο νέες ομάδες που θα αγωνιστούν  για το αυτοκίνητο!

Survivor spoiler: Μπορεί πριν από λίγο να έσκασε το spoiler για το σημερινό επεισόδιο (18.03), ωστόσο ο ΣΚΑΙ έβγαλε νέο trailer ου φέρνει την ανατροπή! Δεν θα παίξουν απόψε Ελλάδα Τουρκία, αλλά θα φτιαχτούν δύο νέες ομάδες από την αρχή που θα διεκδικήσουν το αυτοκίνητο!

Το Athensmagazine.gr είναι και πάλι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και το σημερινό αγώνισμα, όπου Έλληνες και Τούρκοι θα διεκδικήσουν από ένα αυτοκίνητο Honda!


Πάμε στα σημερινά! Ποιος κερδίζει σήμερα;
Την περασμένη εβδομάδα είδαμε στο Survivor την Τουρκία να κερδίσει στο έπαθλο για την μηχανή Harley Davidson, την οποία και τελικά κέρδισε η Μπουσρά και σήμερα οι δύο ομάδες θα παλέψουν για ακόμα μεγαλύτερο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο Honda!

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα δούμε έναν αρκετό δύσκολο στίβο μάχη, με την επαφή με το νερό να μην λείπει (κάτι που θα δυσκολέψει τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έδειξε πως δεν ξέρει καθόλου κολύμπι και τον βλέπουμε στα πλάνα να αγωνίζεται και σήμερα), ενώ ο στόχος είναι ιδιαίτερα δύσκολος και αυτός!

Χτες είδαμε την Ελλάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί με το spoiler, πως θα κερδίσει την ασυλία με 2-1 και επιβεβαιωθήκαμε! Όπως και στην συνέχεια με τις άλλες 2 διαρροές που αφορούσαν ατομικές ασυλίες καθώς και υποψήφιους προς αποχώρησης!

Ωστόσο ο ΣΚΑΙ πριν από λίγο μας έδωσε την ανατροπή με νέο trailer για το σημερινό επεισόδιο! Οι δύο ομάδες θα διαλυθούν προσωρινά και θα γίνουν δύο ξεχωριστές που θα διεκδικήσουν το έπαθλο!

Πως θα κερδίσει κάποιος το αυτοκίνητο;
Από τη νικήτρια ομάδα του σημερινού επάθλου θα προκύψει λοιπόν και ο νικητής του αυτοκίνητου, ο οποίος θα κερδίσει έπειτα από ένα παιχνίδι τύχης, ανάλογο με εκείνο της περασμένης εβδομάδας των Τούρκων! Ποιος θα είναι νικητής; Θα σας το μεταφέρει το Athensmagazine.gr με διαρροή εντός της ημέρας!

Πριν περάσουμε στo live σας γνωστοποιούμε τις δύο ομάδες με αρχηγούς την Δαλάκα και την Σαμπριγιέ!

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν για το αυτοκίνητο

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν για το αυτοκίνητο

TAGS