Survivor: Έπος με το ροχαλητό του Ογκουνσότο! "Καλημέρα Κατερίνα, γκιατί με κάνει και εσύ έτσι;" (video)

Δεν τους άφησε να κοιμηθούν!

Survivor: Έπος με το ροχαλητό του Ογκουνσότο!

Survivor: Κλάμα με το ροχαλητό του Ογκουνσότο! "Καλημέρα Κατερίνα, γκιατί με κάνει και εσύ έτσι;" (video)
Απίστευτες ατάκες από τον Πάτρικ!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Κλάμα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος από την μέρα που μπήκε στο παιχνίδι έχει αλλάξει την ψυχολογία στην ελληνική ομάδα!

Εκτός από την ψυχολογία όμως ο Πάτρικ Ογκουνσότο έχει προκαλέσει μια αναστάτωση λόγω του... ροχαλητού του!Η απάντηση του ποδοσφαιριστή έριξε στα... πατώματα τους συμπαίκτες του από από τα γέλια!

Δείτε το επικό βίντεο:


Survivor: Ο Βασίλης Σίμος απαντά για την ατάκα του «Την γρατζουνάει την όπισθεν»!
Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε ο Βασίλης Σίμος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία μίλησε μεταξύ άλλων και για την επίμαχη φράση στον Βασίλη Βασιλικό «Την γρατζουνάς την όπισθεν».

Ο Σίμος είχε ενοχληθεί τότε επειδή ο Βασιλικός του είχε πει για τις παρέες που κάνει και τις προσωπικές του επιλογές. Έτσι, του απάντησε: «Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και με ποιους κάνω παρέα είναι δικό μου θέμα. Τώρα, άμα εσύ την… γρατζουνάς την όπισθεν, εμένα δεν με ενδιαφέρει».

«Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτά τα πράγματα και έχω κριθεί στη ζωή μου επειδή έκανα παρέα με ανθρώπους που έχουν διαλέξει κάτι άλλο στην προσωπική τους ζωή. Όταν το άκουσαν αυτό στην τηλεόραση, μου έστελναν φίλοι μου μήνυμα και μου έλεγαν: «Μα είναι δυνατόν»; Το είπα μετά από μια φράση που μου είπε πριν, η οποία δεν ακούστηκε ποτέ» είπε στο «Μαζί σου».