Survivor: Άγριο χώσιμο από πρώην παίκτη στην Κατερίνα Δαλάκα! «Ήρθε και δεν έκανε τίποτα!»

Ποιος το είπε;

Survivor: Άγριο χώσιμο από πρώην παίκτη στην Κατερίνα Δαλάκα! «Ήρθε και δεν έκανε τίποτα!»

Πρώην παίκτης του Survivor τα έχωσε άσχημα στην Κατερίνα Δαλάκα, λέγοντας πως ήρθε στο παιχνίδι και δεν έκανε τίποτα!

Ξέσπασε ο παίκτης που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος μίλησε για τα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες στο 7μέρες TV.

Aναλυτικά όσα είπε

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Το να ανεχτώ κάποια πράγματα, καθώς είδα πολύ άσχημες συμπεριφορές. Ήμουν ο μόνος που δέχτηκε τον Βασιλικό στην ομάδα παρά το μεταξύ μας συμβάν. Όταν όμως ήρθε στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στις αρχές δεν είχε κάνει τίποτα, δεν έπεσαν πάνω της όπως έκαναν με τον Βασιλικό»

Πού οφείλεται αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση;

«Στο ότι ο Βασιλικός ήταν ένα παιδί το οποίο ήρθε χωρίς να ξέρουν τις αγωνιστικές του ικανότητες. Έκανε και εκείνος πολλά λάθη στην αρχή. Γενικά, όμως, άλλα φαίνονται προς τα έξω και άλλα είναι. Η κλίκα που έχει γίνει είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη και η Δήμητρα. Ένα πράγμα που με λυπεί είναι ότι η Δήμητρα έβριζε τη Δαλάκα πριν μπει στο παιχνίδι και με το που μπήκε έγιναν κολλητές»

Ποιος θα φτάσει τελικό;

«Αγωνιστικά πιστεύω ότι ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός, αλλά είναι κι αυτός σαν εμένα, τα λέει όλα έξω από τα δόντια και μπορεί να του κοστίσει. Ο Κοσμάς είναι καλός και βλέπω και τον Βασιλικό μέσα, γιατί έχει πολύ καλό στόχο».

Τι είχε συμβεί με τη λιποθυμία της Δαλάκα στο Survivor; Διαβάστε εδώ...

Αποκλειστικό! Λιποθύμησε η Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο όταν έκλεισαν οι κάμερες!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Πανικός με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Σίμο! "Δεν μ' αρέσουν τα μούτρα σου..." (βίντεο)

Για τα καλά βγήκαν τα μαχαίρια στην παραλία της ελληνικής ομάδας, ανάμεσα σε Βασίλη Σίμο και Κατερίνα Δαλάκα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συμπαίκτη της, διότι όπως είπε άλλα λέει μπροστά της και άλλα στους υπόλοιπους.

Η ίδια, έθεσε το θέμα μπροστά του, με τον Βασίλη Σίμο να της λέει ότι μονίμως αναφέρεται στον εαυτό της! "Έχεις ένα τεράστιο εγώ", είπε συγκεκριμένα ο παίκτης ενώ συνέχισε λέγοντας πώς συνεχώς έχει τα ίδια μούτρα. Η Κατερίνα Δαλάκα, έγινε έξαλλη λέγοντας on camera, πώς ο Σίμος είναι κομπλεξικός επειδή χάνει πολλά αγωνίσματα.

Δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε στην παραλία της ελληνικής ομάδας στο παρακάτω βίντεο:

ΣΚΑΙ: «Ναυάγιο» η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor!

Όχι φυσικά! Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα καταπληκτικό παιδί, μία υπέροχη αθλήτρια, ένας φοβερός άνθρωπος και μία μεγάλη ψυχή!

Απλά κάποιοι πιστέψανε, διότι όπως γράψαμε ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, ότι ένας κούκος θα έφερνε την Άνοιξη στο αποτυχημένο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor!

Εγώ στο Vanda's blog στο Youweekly.gr είχα γράψει ολόκληρο παρασκήνιο για το αν θα πιάσει το κόλπο με την Δαλάκα στο Survivor...

Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)

Όπως άλλωστε είχα γράψει αναλυτικά για το τι συνάντησε η κοπέλα στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor μέσα με τους παίχτες «Χόμπιτ»

Πέταξαν λοιπόν την Κατερίνα Δαλάκα μέσα στο παιχνίδι μπας και σώσει τα άσωστα!


Και σήμερα το πρωί ήρθε η κανονική λυπητερή! Διότι καλό ήταν το Σαββατοκύριακο για το Survivors που δεν είχε ανταγωνισμό αλλά εχθές Δευτέρα που όλα τα κανάλια έπαιξαν τα ρέστα τους το Survivor δεν...


Διαβάστε αναλυτικά στο παρακάτω λινκ όλα τα νούμερα στο χθεσινό prime time!«Ναυάγιο» λοιπόν για την τηλεόραση του Σκάι το Survivor, που ούτε η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την διαφορά.


Χθες στο δυναμικό κοινό το Survivor Ελλάδα - Τουρκία έκανε μόλις 13,3!

katerina-dalaka