Survivor: Τρελά ερωτευμένη με Έλληνα παίκτη η Σαμπριέ: «Μακάρι να χωρίσει!» (βίντεο)

Η Τουρκάλα παίκτρια δεν μπορεί να τον ξεχάσει!

Survivor: Τρελά ερωτευμένη με Έλληνα παίκτη η Σαμπριέ: «Μακάρι να χωρίσει!» (βίντεο)

Η Σαμπριέ από το Survivor δεν μπορεί να ξεχάσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εύχεται να χωρίσει από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Διαβάστε παρακάτω...

«Εύχομαι να χωρίσουν!», είπε η Σαμπριέ στον Τόνι αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Βασάλο τον οποίο είχε ερωτευτεί όταν τον γνώρισε στο Survivor!

Τι συνέβη και πού έχει ρίξει τα δίχτυα της πάλι η παίκτρια που μάλλον έχει βάλει στόχο να φύγει «ζευγαρωμένη» από το παιχνίδι;

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Ο Βασάλος είχε δεχθεί και μία ανήθικη πρόταση! Συγκεκριμένα η πρόταση έφτανε τα 30.000 ευρώ!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έριξε τη βόμβα! «Επιστρέφω στο Survivor!»

O Kωνσταντίνος Βασάλος έκανε την αποκάλυψη-βόμβα για το Survivor, καθώς θα επέστρεφε στο παιχνίδι!

Τι είπε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Σε ερώτηση που του έγινε για το Survivor και αν θα επέστρεφε στο παιχνίδι, σε περίπτωση που του δινόταν η ευκαιρία, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε θετικά!

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε ανοιχτά πως θα επέστρεφε στο παιχνίδι, αν για παράδειγμα γίνει το All Star που φημολογείται για του χρόνου.

Θα θέλατε να ζήσετε ξανά το «Survivor» κάποια στιγμή στη ζωή σας;

«Ηταν μια πάρα πολύ δυνατή εμπειρία και σίγουρα, αν ρωτήσεις το 90% των παικτών, θα σου πει το ίδιο, ότι θα το ξαναέκανε. Αν μου δοθεί η ευκαιρία και γίνει του χρόνου το «Αll Star», που συζητείται πάρα πολύ, θα ήθελα να το ξαναζήσω. Είναι μια εμπειρία που σου δίνει πάρα πολλά. Είναι ένα παιχνίδι που με ιντριγκάρει και με εξιτάρει πάρα πολύ. Βλέπω τώρα το «Survivor» και είναι σαν να είμαι εκεί μέσα και να παίζω», απάντησε στη RealNews.

Έχετε κρατήσει επαφές με τους πρώην συμπαίκτες σας;

Ναι, έχω κρατήσει σχεδόν με όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε βέβαια να κάνουμε παρέα όλοι, γιατί ο καθένας έχει το πρόγραμμά του και τις υποχρεώσεις του. Δεν βρισκόμαστε τακτικά, όπως στην αρχή, αλλά σίγουρα έχω κρατήσει επαφές και έχω κάνει φιλίες και από το δεύτερο «Survivor». Γενικά, εμείς που έχουμε ζήσει αυτή την εμπειρία έχουμε έναν κοινό κώδικα, μας συνδέει κάτι. Περάσαμε πέντε μήνες μαζί με τα παιδιά, οπότε μας δένουν πολλά. Ξέρει, δηλαδή, ο καθένας τα πάντα για τον άλλον.