Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τις προμήθειες! Oι δύο νικητές στον τελικό των συμβόλων! (βίντεο)

Τεράστιο ντέρμπι!

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τις προμήθειες! Oι δύο νικητές στον τελικό των συμβόλων! (βίντεο)

Μεγάλο ντέρμπι έγινε την Πέμπτη (11/4) στο Survivor για το έπαθλο με τις προμήθειες, με τη νίκη να κρίνεται στον πόντο! Μάχη δόθηκε και στον τελικό των συμβόλων!

Ποιος κέρδισε; Διαβάστε παρακάτω...

Νικήτρια ομάδα, μετά από πολύ καιρό, ήταν η μαύρη με 10-9 η οποία βρέθηκε να χάνει από το ξεκίνημα με μεγάλη διαφορά!

Όπως είχαμε δει και από το τρέιλερ οι «μαύροι» είχαν πει πως δεν έχουν άλλα περιθώρια, καθώς τους έχει τελειώσει το φαγητό και θα έπρεπε να πάρουν τη νίκη, κάτι που τελικά κατάφεραν!

Όλα κρίθηκαν, βέβαι, στο σημάδι, καθώς μετά το στίβο μάχης οι παίκτες θα έπρεπε να βάλουν τις μπάλες στις τρύπες μίας κατασκευής που έμοιαζε με φλιπεράκι!

Δείτε την τελευταία κούρσα

Όσο για τον τελικό των συμβόλων, νικητές ήταν η Αφροδίτη και ο Νίκος κάτι που σημαίνει πως οι δύο παίκτες θα έχουν ασυλία μέχρι την ένωση των δύο ομάδων!

Τα μάθατε; Εκτός Αγ. Δομίνικου ο Σάκης Τανιμανίδης!

Survivor: Τρελά ερωτευμένη με Έλληνα παίκτη η Σαμπριέ: «Μακάρι να χωρίσει!» (βίντεο)

Η Σαμπριέ από το Survivor δεν μπορεί να ξεχάσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εύχεται να χωρίσει από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Το είδαμε στο σημερινό επεισόδιο!

«Εύχομαι να χωρίσουν!», είπε η Σαμπριέ στον Τόνι αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Βασάλο τον οποίο είχε ερωτευτεί όταν τον γνώρισε στο Survivor!

Τι συνέβη και πού έχει ρίξει τα δίχτυα της πάλι η παίκτρια που μάλλον έχει βάλει στόχο να φύγει «ζευγαρωμένη» από το παιχνίδι;

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: