Survivor Ελλάδα Τουρκία trailer: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οι απίστευτοι καβγάδες! (Βίντεο)

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Survivor Ελλάδα Τουρκία trailer: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οι απίστευτοι καβγάδες! (Βίντεο)

Survivor trailer: Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα εμείς εδώ στο Youweekly.gr είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας για να σας μεταφέρουμε όλο το καυτό παρασκήνιο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor Ελλάδα Τουρκία και τον Άγιο Δομίνικο!

Για ακόμη μία φορά θα δούμε τις δύο ομάδες να «τρώγονται» μεταξύ τους, αφού δεν λείπουν τα καρφιά και οι σπόντες μεταξύ των παικτών! Διαβάστε παρακάτω...

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε αγώνα ασυλίας και οι δύο ομάδες θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως σε ένα αγώνισμα νερού, προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να μην χάσουν επιπλέον μέλος!

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα παραλειπόμενα αφού η Σαμπριέ φοβάται να... αγωνιστεί, με τους συμπαίκτες της να γίνονται έξαλλοι!

Δείτε το σημερινό trailer!

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο ότι το Πάσχα το Survivor δεν θα προβληθεί και ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα.

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τις προμήθειες! Oι δύο νικητές στον τελικό των συμβόλων! (βίντεο)

Μεγάλο ντέρμπι έγινε την Πέμπτη (11/4) στο Survivor για το έπαθλο με τις προμήθειες, με τη νίκη να κρίνεται στον πόντο! Μάχη δόθηκε και στον τελικό των συμβόλων!

Ποιος κέρδισε; Διαβάστε παρακάτω...

Νικήτρια ομάδα, μετά από πολύ καιρό, ήταν η μαύρη με 10-9 η οποία βρέθηκε να χάνει από το ξεκίνημα με μεγάλη διαφορά!

Όπως είχαμε δει και από το τρέιλερ οι «μαύροι» είχαν πει πως δεν έχουν άλλα περιθώρια, καθώς τους έχει τελειώσει το φαγητό και θα έπρεπε να πάρουν τη νίκη, κάτι που τελικά κατάφεραν!

Όλα κρίθηκαν, βέβαι, στο σημάδι, καθώς μετά το στίβο μάχης οι παίκτες θα έπρεπε να βάλουν τις μπάλες στις τρύπες μίας κατασκευής που έμοιαζε με φλιπεράκι!

Δείτε την τελευταία κούρσα