Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στη μάχη για το αμάξι!

Προσοχή, είναι spoiler!

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στη μάχη για το αμάξι!

Survivor spoiler 22/04: Αγώνας με έπαθλο το αυτοκίνητο απόψε στο Survivor με τις δύο ομάδες να μάχονται για τη νίκη!

Ποια κερδίζει; Διαβάστε παρακάτω...

Χτες είχαμε την περιβόητη ένωση ανάμεσα σε Μαύρους και Άσπρους, οι οποίοι μένουν πια στην ίδια κοινή παραλία και μένει να φανεί κατά πόσο θα έχουμε νέες φιλίες και συμμαχίες! Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά από δύο ημέρες χωρίς αγώνισμα επάθλου, το Survivor επιστρέφει σήμερα Μεγάλη Δευτέρα με αγώνισμα που θα έχει ως έπαθλο το αυτοκίνητο!

Τις τελευταίες δύο φορές το αυτοκίνητο το έχει κερδίσει Έλληνας, με τον Κυριάκο και την Ελπίδα να είναι οι τελευταίοι τυχεροί και σήμερα το προβάδισμα δείχνει να το έχει Τούρκους παίκτης! Από ποια ομάδα θα είναι;

Ποιος κερδίζει σήμερα;
Απόψε βλέπουμε ένα δύσκολο στίβο μάχης με αρκετά εμπόδια και έναν απαιτητικό στόχο! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Η λευκή ομάδα θα επικρατήσει, δίχως ωστόσο να είναι επιβεβαιωμένες οι πληροφορίες!

Survivor: Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης!

Survivor - highlighs από το Youweekly.gr! Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης από τον ΣΚΑΙ και το καυτό τρέιλερ για σήμερα 22/4!Οι στιγμές που ξεχωρίσαμε και πρέπει να δείτε!

Στο πάρτι της ένωσης του Survivor και πριν οι παίκτες πέσουν στο φαΐ ο Σάκης Τανιμανίδηςέβγαλε τη ζυγαριά! Σοκ προκαλούν τα κιλά που έχασαν από την πρώτη μέρα!

Η ζυγαριά δεν λέει ποτέ ψέματα!

Οι παίκτες του Survivοr είχαν την ευκαιρία να το... κάψουν στο πάρτι της ένωσης, ωστόσο είχαν να αντιμετωπίσουν και ένα σοκ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους... ζύγισε για να δουν πόσα κιλά έχουν χάσει από την πρώτη μέρα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Ωστόσο, πριν το πάρτι της ένωσης στο Survivor είδαμε την εντυπωσιακή αλλαγή των παικτών που φόρεσαν τα καλά τους, ενώ η Δαλάκα με τον Ατακάν ήρθαν ακόμη πιο κοντά!

Οι εικόνες μιλάμε μόνες τους!

Πάρτι ένωσης την Κυριακή (21/4) στο Survivor και οι παίκτες φόρεσαν τα καλά τους και έγιναν άλλοι άνθρωποι, ωστόσο αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Δαλάκα με τον Ατακάν!

Το... ζευγάρι του Survivor έκατσε μαζί και ήπιε ακόμη και σταυρωτά το ποτό τους, ενώ η Δαλάκα του είπε πως είναι τέλειος!

Δείτε το βίντεο

Θυμάστε την τρυφερή αγκαλιά Ατακάν και Κατερίνας Δαλάκα;

Και μπορεί οι παίκτες του Survivor να έβαλαν τα καλά τους για το πάρτι της ένωσης, όμως Σεντά, Σουντέ και Μπουσρά έκραξαν σχεδόν όλες τις Ελληνίδες για τις στυλιστικές τους επιλογές!

Κανονικό θάψιμο!

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς. Που υπήρχε μια σκοτεινή οικογένεια», ανέφεραν οι τρεις Τουρκάλες!

Δείτε το βίντεο

Μια όμως ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση: Η κόρη του Ατζούν, Μελισά! Τι αποκάλυψε στον μπαμπά της;

Η μικρή Μελισά βρέθηκε στο πάρτι της ένωσης του Survivor, όμως ήταν πολύ ντροπαλή για να τραγουδήσει, όμως το χειροκρότημα που πήρε της έδωσε αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα είπε στον μπαμπά της πως έδωσε στον σκύλο τους να φάει παγωτό, με τον Ατζούν να τα χάνει και να της λέει πως απαγορεύεται.

Δείτε το βίντεο

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor είδαμε το πάρτι της ένωσης, όπου οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι! Ποιος κέρδισε όμως;

Ο νικητής, θυμίζουμε, πως επιστρέφει του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο!

Πολλοί ήταν εκείνοι που εντυπωσίασαν με τους ικανότητές τους στο τραγούδι, ωστόσο ένας ήταν ο νικητής!

Η Ελπίδα κέρδισε την κριτική επιτροπή και του χρόνου θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ως η νικήτρια του διαγωνισμού.

Η Ελληνίδα παίκτρια επέλεξε το τραγούδι της Φουρέιρα «Ραντεβού στην παραλία» και μαζί με τη σκηνική της παρουσία κατάφερε να εντυπωσιάσει!

Δείτε το βίντεο