Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα και το έπαθλο! (Βίντεο)

Ο λόγος για...

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα και το έπαθλο! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε και δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Ποια ομάδα το κέρδισε;

Μετά τις εντάσεις που είδαμε στο πρώτο αγώνισμα και την νίκη της Λευκής ομάδας η οποία απόλαυσε πίτες και τσάι, είδαμε και ένα δεύτερο παιχνίδι με έναν σχετικά δύσκολο στόχο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαύρη ομάδα η οποία κατάφερε να λύσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με τον Ατακάν που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα νεύρα του έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και τελικά ήταν αυτή που κέρδισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο! Νευρίασαν οι παίκτες! (Βίντεο)

Νευρίασαν οι παίκτες της Μαύρης Ομάδας μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor! Ποιος κατάφερε να κερδίσει;

Μετά από έναν απαιτητικό στίβο μάχης ακόμη ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Ατακάν και τον Μπορά, η Λευκή ομάδα ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να πάρει το έπαθλο φαγητού το οποίο ήταν πίτες και τσάι.

Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας της Δαλάκα δεν πήραν πολύ ζεστά την ήττα της μιας και για όλο αυτό κατηγόρησαν εν μέρη τον Ατακάν που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και τους επηρεάζει.

Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να έχει πιάσει τον Τούρκο παίκτη σε μια γωνία και να προσπαθεί για ακόμη μια φορά να του βάλει μυαλό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ο Λιανός ανακοίνωσε την ποινή του Χικμέτ και του Γιουσούφ! Θα φύγουν από το παιχνίδι; (Βίντεο)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ, με τον πρώτο να πιάνει από το λαιμό τον δεύτερο. Έτσι, σήμερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή του πάρθηκε για τους δυο παίκτες. Θα φύγουν από το παιχνίδι;

Τι απόφαση πήρε ο Τούρκος παραγωγός για τους δυο αντίπαλους παίκτες; Διαβάστε παρακάτω...

Λίγο πριν ξεκινήσουν το σημερινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή των δυο παικτών με αφορμή την απουσία τους.

Όπως αποκάλυψε τόσο ο Χικμέτ όσο και ο Γιουσούφ, δεν θα φύγουν από το παιχνίδι, αλλά δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε τρία παιχνίδια, αλλά ούτε και θα απολαύσουν κανένα έπαθλο αν νικήσει η ομάδα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τσακώθηκαν άσχημα οι παίκτες! Λιποθύμησε ο Ατακάν και φώναζαν για βοήθεια! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο τσακωμό ανάμεσα σε δύο φίλους. Τον Ατακάν και τον Γιουσούφ με τον πρώτο να λιποθυμά την ώρα του καβγά.

Οι παίκτες φώναζαν για βοήθεια, μιας και ο Τούρκος παίκτης έπεσε ξαφνικά κάτω, ενώ δεν έδειχνε να μην είναι καλά. Διαβάστε παρακάτω...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ατακάν έκατσε δίπλα από τον Γιουσούφ για να συζητήσουν τον λόγο που έχουν απομακρυνθεί! Ο δεύτερος ξεκίνησε να του παραπονιέται πως όταν σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας φίλος του είπε ότι αυτός είναι ο μοναδικός και δεν έχει άλλον, ο Ατακάν δεν απάντησε τίποτα και κάπως έτσι ένιωσε πως δεν τον θεωρεί οικογένεια του. Ο Ατακάν του δικαιολογήθηκε, ωστόσο ο Γιουσούφ δεν το πίστεψε!

Πάνω στον καβγά του και ενώ ο Ατακάν ούρλιαζε, λιποθύμησε με τους συμπαίκτες του να φωνάζουν για βοήθεια! Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε πολύ αναστατωμένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: