Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κυριάκος! Το έπαθλο του θύμισε τον θάνατο της μητέρας του! (Βίντεο)

Συγκλονιστικές στιγμές!

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κυριάκος! Το έπαθλο του θύμισε τον θάνατο της μητέρας του! (Βίντεο)

Το έπαθλο του Survivor σήμερα είχε να κάνει με φαγητό της μαμάς, όμως αυτό έκανε τον Κυριάκο να κλάψει καθώς έχει χάσει εδώ και δύο χρόνια τη μητέρα του!

Εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό στους παίκτες πως το έπαθλο φαγητού θα έχει και γεύση μαμάς, με αυτή την ανακοίνωση να συγκινεί τον Κυριάκο.

Ο παίκτης της λευκής ομάδας έχει χάσει την μητέρα του εδώ και δύο χρόνια και έβαλε τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να τον παίρνουν αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο

Survivor: Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο 7/5; Το ανατριχιαστικό trailer για σήμερα! (Βίντεο)

Το Youweekly.gr, όπως πάντα, θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Τρίτης 7/5 αλλά και το ανατριχιαστικό trailer για σήμερα!

Ποίος κέρδισε το αμάξι; Ποια ομάδα κατέκτησε τη νίκη και τι θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης 8/5; Είστε έτοιμοι;

Survivor: Σε όλα μέσα έπεσε το Youweekly.gr! Ποιος κέρδισε το αμάξι και ποιος αποχώρησε;

Το Υοuweekly.gr σας ενημέρωσε για το ποιος θα κερδίσει το 8ο αμάξι στο Survivor, αλλά και ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο!

Πέσαμε σε όλα μέσα ξανά!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από τη Δευτέρα σας είχαμε πει ότι η μαύρη ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού με τα μπέργερ, τις πατάτες και τα αναψυκτικά και έτσι έγινε! Η ομάδα της Δαλάκα επικράτησε με 10-6.

Από εκεί και πέρα η μαύρη ομάδα επικράτησε και στο αγώνισμα για το αυτοκίνητο, κάνοντας μία απίστευτη ανατροπή! Σε ένα στίβο μάχης, όπου έπρεπε να περάσουν μέσα από λάσπες και να βρουν τον στόχο, η μαύρη ομάδα νίκησε με 10-9, ενώ βρήκε να χάνει με 9-7!

Στην τελική μονομαχία ο Εμρέ με την Σουντέ νίκησαν τον Χικμέτ και την Αφροδίτη, στέλνοντας την ομάδα τους στην επόμενη φάση. Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα!

Εκεί ο Ατακάν έφτασε στον τελικό με την Αφροδίτη και επικράτησε με 5-2, παίρνοντας το 8ο αμάξι! Ωστόσο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε πως από εδώ και πέρα όποιος έχει κερδίσει αμάξι, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στη τελική διαδικασία αν η ομάδα του προηγουμένως έχει επικρατήσει στο αγώνισμα.

Τέλος, όσο για την αποχώρηση η Σαμπριέ ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor trailer (8/5): Ραγίζουν καρδιές! Τα δάκρυα του Πελεκάνου και η ιστoρία που συγκλονίζει! (Βίντεο)

Ραγίζουν καρδιές στο αποψινό επεισόδιο (8/5) του Survivor, με τον Κυριάκο Πελεκάνο να βάζει τα κλάματα και να συγκλονίζει!

Ακόμη μία μεγάλη μάχη θα δοθεί!

Η Σαμπριέ έφυγε και η άσπρη ομάδα... πανηγυρίζει, όπως βλέπουμε στο trailer! Ωστόσο πριν τη μάχη για το έπαθλο του φαγητού, ο Κυριάκος Πελεκάνος ραγίζει καρδιές με την ιστορία του!

Δείτε το βίντεο