Master Chef: Σοκ στους παίκτες! Τους ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες! (Bίντεο)

Ποιος έχει το προβάδισμα;

Master Chef: Σοκ στους παίκτες! Τους ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες! (Bίντεο)

Τελικός στο Master Chef και έχουμε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς οι παίκτες πριν μαγειρέψουν έμαθαν τη βαθμολογία της Ισπανίας και της χθεσινής δοκιμασίας

Ποιος είναι μπροστά!

Σοκ έπαθαν οι παίκτες που δεν περίμεναν να τους ανακοινωθεί η βαθμολογία από τη δοκιμασία της Ισπανίας!

H Σπυριδούλα πήρε 7/10, ενώ ο Μανώλης 9/10 για την Ισπανία. Όσο για την χθεσινή δοκιμασία η Σπυριδούλα πήρε 8/10 και ο Μανώλης 5/10, άρα πριν ξεκινήσουν να μαγειρέψουν η Σπυριδούλα έχει την ψυχολογία με 15 βαθμούς και ο Μανώλης με 14.

Ας δούμε τη συνέχεια λοιπόν, αν και σας έχουμε ενημερώσει για τον νικητή!

Master Chef: Αιχμές από τον Σελίμ πριν τον τελικό!

O περσινός παίκτης του Μaster Chef, Σελίμ, έστειλε το μήνυμά του για τον τελικό με μία... αιχμή!

Τι έγραψε στο instagram;

Ο Σελίμ ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού Master Chef, ενώ τον είδαμε και στα φετινά silver award όπου μαζί με τον Μανώλη έφτασαν στην κορυφή!

Τώρα θέλει να τον δει και νικητή του MasterChef, όπως γράφει αναρτώντας φωτογραφίες από τη συνεργασία τους. Μάλιστα στην ανάρτηση του ο Σελίμ αφήνει και μια μπηχτή προς άγνωστους παραλήπτες: «Αφού φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς… αναμένουμε». Αιχμές πάντως άφησε και η Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

«Ένα ακόμη @masterchefgr ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ…εύχομαι στον Μανώλη κάθε βήμα του να είναι και επιτυχία!!!Ως νικητής του silver award τώρα σε θέλω και νικητή του τελικού επάθλου… Αφού φέτος “το παιχνίδι παίζεται αλλιώς”…αναμένουμε», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.