Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Ρίας μετά την αποχώρησή της! «Δεν είναι μέσα οι αληθινοί...»

Τι έγραψε;

Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Ρίας μετά την αποχώρησή της! «Δεν είναι μέσα οι αληθινοί...»

Η Ρία Κολοβού αποχώρησε από το Survivor και έστειλε το πρώτο της μήνυμα!

Τι έγραψε στο instagram η πρώην παίκτρια.

Το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο την Αφροδίτη και έτσι η Ρία αποχώρησε από το Survivor.

Έτσι, μετά το «αντίο» στους συμπαίκτες της έγραψε στο instagram: “Και κάπως έτσι το survivor έφτασε στο τέλος του για μένα.. ένα survivor καθόλου εύκολο αλλά και συγχρόνως μοναδικό.. φεύγω γεμάτη εμπειρίες, διδάγματα και σίγουρα καλύτερος άνθρωπος από αυτό! Η γεύση που έχω; Γλυκόπικρη.. Γιατί αφήνω πίσω μου ένα παιχνίδι που με έκανε ακόμα περισσότερο μαχήτρια απ´ ότι ήμουν αλλά βγαίνω έξω για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα απ´ όλους εσάς! Γιατί οι αληθινοί survivor βρίσκονται έξω στην πραγματική ζωή και αποδεικνύουν καθημερινά ποσο χρειάζεται να παλέψουν για να επιβιώσουν.. τα καλύτερα έρχονται!!! Love you guys for everything!!”

Survivor spoiler 23/5: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο;

Για ακόμη μια ημέρα είμαστε εδώ για να σας πούμε το spoiler για το σημερινό 23/5 αγώνισμα στο Survivor και την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο.

Τι θα δούμε σήμερα;

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, η μαύρη ομάδα φαίνεται πως είναι απογοητευμένη για την επίδοση της και η αυτοπεποίθηση των παικτών έχει πέσει πολύ, καθώς μην ξεχνάμε πως σχεδόν όλα τα έπαθλα φαγητού τα έχει κερδίσει η μαύρη ομάδα, αλλά και τα έπαθλα εξόδου.

Στο αγώνισμα θα "πέσουν" με μανία, αφού θέλουν να δείξουν στην μαύρη ομάδα, πως είναι καλύτεροι τους αγωνιστικά. Μάλιστα, θα υπάρξει και πένας τραυματισμός, μετά από εκείνον του Χικμέτ που μας είχε σοκάρει.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Θα επιστρέψει δυναμικά η άσπρη ή η μαύρη θα συνεχίσει τις νίκες; Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το βράδυ θα έχουμε την σίγουρη διαρροή.
Προς το παρόν δείτε το trailer: