Survivor: Αυτοί είναι οι πέντε παίκτες που επιστρέφουν! Πότε θα τους δούμε;

Η επίσημη ανακοίνωση!

Survivor: Αυτοί είναι οι πέντε παίκτες που επιστρέφουν! Πότε θα τους δούμε;

Aυτοί είναι οι πέντε παίκτες που επιστρέφουν στο Survivor! Πότε θα τους δούμε να αγωνίζονται;

Η επίσημη ενημέρωση για όλα όσα θα δούμε!

Αναλυτικά: Επιστρέφουν στο “Survivor” πέντε «Μαχητές-Διάσημοι» για να δοκιμάσουν και πάλι τις δυνάμεις τους στους στίβους του Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί στον Άγιο Δομήνικο τους : Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνο Θεοδώρου και Σώζοντα Παλαίστρο-Χάρο οι οποίοι θα αναμετρηθούν με επίλεκτους από την άσπρη και την μαύρη ομάδα.

Από το Σάββατο 25 Μαΐου και μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου οι φίλοι του «Survivor» θα παρακολουθήσουν τους περσινούς συμμετέχοντες του παιχνιδιού απέναντι στους φετινούς. Αντίστοιχα και από τους τούρκους παίκτες θα υπάρξουν νέες αφίξεις.

Σε έξι σπέσιαλ επεισόδια θα δούμε να παίζουν δύο νέες ομάδες για μεγάλα έπαθλα.

Παράλληλα από το Σάββατο ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία που θα διαρκέσει 72 ώρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το Σάββατο 25 Μαΐου την έναρξη της ψηφοφορίας και την Τρίτη 28 Μαΐου θα κλείσει τις γραμμές.

Oι έλληνες συμμετέχοντες θα βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για 72 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό θα ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Οι γραμμές θα κλείσουν την Τρίτη το βράδυ. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.

Οι αγώνες ασυλίας και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 72ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης "έσκασε" άκυρο στο ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει το άκυρο που "έσκασε"στο ΣΚΑΙ ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας του σταθμού του Φαλήρου με τον παρουσιαστή του Survivor αλλά και το τι θα συμβεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου το κανάλι, αρχικά να τονίσω, είναι πολύ ευχαριστημένο με την απόδοση του Σάκη τα τόσα χρόνια της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός πως το Survivor, το project που παρουσιάζει δεν πήγε φέτος τόσο καλά στα νούμερα τηλεόραση!

Οι ιθύνοντες γνωρίζουν πως δεν είναι φταίξιμο δικό του απλά... κούρασε!

Για τον λόγο αυτό, μπορεί το Survivor να μην συνεχιστεί του χρόνου, καθώς αυτή η ιδέα είναι που συζητιέται πολύ έντονα εδώ και καιρό στα γραφεία του ΣΚΑΙ, ωστόσο το συμβόλαιο του παρουσιαστή θα συνεχίσει να τρέχει αναλαμβάνοντας κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Πηγή μου, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, μου μετέφερε πως του έγινε πρόταση να αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι που θα δούμε του χρόνου, το "Boom", όμως εκείνος έριξε άκυρο πανηγυρικό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως μου αποκαλύφθηκε, δεν θέλει να μπλέξει άλλο με... τηλεπαιχνίδια! Θα τον ενδιέφερε μια ταξιδιωτική εκπομπή, έχοντας στο πλευρό του μάλιστα - αν θέλει και εκείνη - τη Χριστίνα Μπόμπα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Μετά τα τόσα χρόνια παρουσίασης του Survivor, κουράστηκε και θέλει να γυρίσει στην... παλιά του αγάπη: στα ταξίδια και στους διαφορετικούς κόσμους!

Το κανάλι δέχτηκε την απόρριψη του για το Boom και έχει κινητοποιηθεί ήδη για να βρει ένα καλό και φρέσκο πρόσωπο να το αναλάβει, κι έχει βάλει στο μικροσκόπιο την πρόταση που έχει παραθέσει ο Σάκης για να βρεθεί μια "λύση" η οποία θα συμφέρει και τις δυο πλευρές!