Survivor: Ποιοι είναι οι σημερινοί νικητές;

Το περιμένατε;

Survivor: Ποιοι είναι οι σημερινοί νικητές;

Συγκινητικές στιγμές σήμερα καθώς παλιοί γνώριμοι επέστρεψαν στο Survivor!

Μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνισμα, έχουμε νικητή.

Εμείς στο spoiler σας το είχαμε πει και πέσαμε μέσα!

Survivor spoiler 25/05: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν!
Νικητές της πρώτης μέρας είναι οι Survivors 2019 με 10-9!

Survivor Διαρροή: Η έκτακτη ανακοίνωση του Τανιμανίδη για το φινάλε!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor Διαρροή: Η έκτακτη ανακοίνωση του Τανιμανίδη για το φινάλε!

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία φτάνει προς το τέλος του και ο Σάκης Τανιμανίδης θα το ανακοινώσει απόψε με τον τρόπο του! Τι θα πει για το φινάλε;

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα δούμε τους νέους - παλιούς παίκτες του Survivor να επιστρέφουν στο ριάλιτι αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει την έναρξη της ψηφοφορίας που θα διαρκέσει 72 ώρες και στην ουσία σημαίνει σιγά σιγά και το τέλους του Survivor Ελλάδα - Τουρκία!

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί στον Άγιο Δομήνικο τους : Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνο Θεοδώρου και Σώζοντα Παλαίστρο-Χάρο οι οποίοι θα αναμετρηθούν με επίλεκτους από την άσπρη και την μαύρη ομάδα.

Από το Σάββατο 25 Μαΐου και μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου οι φίλοι του «Survivor» θα παρακολουθήσουν τους περσινούς συμμετέχοντες του παιχνιδιού απέναντι στους φετινούς. Αντίστοιχα και από τους τούρκους παίκτες θα υπάρξουν νέες αφίξεις.

Σε έξι σπέσιαλ επεισόδια θα δούμε να παίζουν δύο νέες ομάδες για μεγάλα έπαθλα.

Παράλληλα από το Σάββατο ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία που θα διαρκέσει 72 ώρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το Σάββατο 25 Μαΐου την έναρξη της ψηφοφορίας και την Τρίτη 28 Μαΐου θα κλείσει τις γραμμές.

Oι έλληνες συμμετέχοντες θα βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για 72 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό θα ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Οι γραμμές θα κλείσουν την Τρίτη το βράδυ. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.

TAGS