Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε;

Προσοχή, πρόκειται για spoiler!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε;

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία βαδίζει προς το τέλος του! Ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό (11/06) έπαθλο;

Διαρροή τώρα!

Χτες η λευκή ομάδα κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να είναι εκείνη που πήρε τη νίκη και να απολαύσει το μοναδικό ταξίδι στην Κούβα! Σήμερα όμως θα επιστρέψουν σε συνθήκες Survivor!

Ποιος θα κερδίσει;
Απόψε θα δούμε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, όπως και όλοι άλλωστε το τελευταία διάστημα, ενώ η επαφή με το νερό θα είναι ελάχιστη! Όσον αφορά τον στόχο αυτός θα είναι μπάσκετ, κάτι που σημαίνει πως προβάδισμα έχει η λευκή ομάδα, καθώς έχει αποδείξει πως το κατέχει περισσότερο με το μπάσκετ!

Ωστόσο από την πλευρά της η μαύρη ομάδα θέλει να δώσει απαντήσεις καθώς την εβδομάδα αυτή έχει χάσει όλα τα αγωνίσματα που έχει πάρει μέρος, δείχνοντας να έχουν επηρεαστεί από τις εντάσεις μεταξύ της Κατερίνας και της Δήμητρας!

Θα καταφέρουν να επανέλθουν στις νίκες ή η λευκή ομάδα θα συνεχίσει το σερί; Αυτό θα το γνωρίζουμε το βράδυ τόσο με την live μετάδοση, όσο και με την δεδομένη διαρροή του youweekly.gr!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό (11/06) επεισόδιο:

Survivor: Πανικός στην Άσπρη ομάδα με παίκτες! «Δεν θα μου μιλάς έτσι»! (Βίντεο)

Ένα πανικός επικράτησε στην Άσπρη ομάδα στο Survivor με δυο παίκτες που τσακώθηκαν. «Δεν θα μου μιλάς έτσι», ακούστηκε να λέγεται. Τι συνέβη μεταξύ τους;

Ο Μπορά έγινε έξαλλος με την Αφροδίτη, αφού όπως της είπε την είδε να γελάει, ενώ χάνουν! Η Ελληνίδα, υπερασπίστηκε τον εαυτό της απαντώντας του πως δεν έκανε τίποτα επίτηδες και δεν ξέρει να χάνει. Τότε, ο Τούρκος παίκτης της είπε να μην του ξαναμιλήσει έτσι, καθώς ο τόνος της ήταν υψηλός, αφού ένιωσε πως την αδικεί.