Survivor: Συγκινημένοι οι παίκτες συνάντησαν αγαπημένα τους πρόσωπα! (Βίντεο)

Κάθισαν όλες οι οικογένειες στο τραπέζι!

Survivor: Συγκινημένοι οι παίκτες συνάντησαν αγαπημένα τους πρόσωπα! (Βίντεο)

Συγκινημένοι οι παίκτες σήμερα στο Survivor συνάντησαν στον Άγιο Δομίνικο αγαπημένα τους πρόσωπα μετά τη νίκη τους.

Οι μαύροι ήταν οι τυχεροί, αφού με σκορ 10-8 πήραν το παιχνίδι.

Μετά το ματς που έδειξε το ΣΚΑΙ, οι παίκτες συνάντησαν ένα μέλος της οικογένειας τους. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξέσπασαν σε κλάματα, όπως η Κατερίνα Δαλάκα, η Δήμητρα και ο Γιουσούφ ο οποίο είδε τη μητέρα του.

Μετά την συνάντηση τους οι παίκτες έκαναν όλοι μαζί με τις οικογένειες τους στο τραπέζι να φάνε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Χτύπησε δυνατά παίκτης! Ούρλιαζε από τον πόνο! (Βίντεο)

Χτύπησε δυνατά παίκτης στο σημερινό παιχνίδι του Survivor. Ούρλιαζε από τον πόνο και έτρεξαν οι γιατροί στο πλευρό του.

Τι συνέβη;

Ο αγώνας ξεκίνησε και ο Εμρέ με τον Μπορά πήραν θέσεις μάχης! Ο αγώνας ξεκίνησε και ο Εμρέ πήρε φόρα, αφού είναι ο πιο γρήγορος και δεν φοβάται κανένα εμπόδιο. Σήμερα όμως η τύχη δεν ήταν τόσο με το μέρος του.

Μπαίνοντας στο δεύτερο εμπόδιο επειδή έτρεχε πολύ γρήγορα, χτύπησε με την πλάτη του στην ξύλινη κατασκευή αφού δεν χωρούσε. Από τον πόνο ο παίκτης ούρλιαζε, ωστόσο δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και συνέχισε μετά από λίγο το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Ατζούν "πετάει" το Survivor! Το νέο παιχνίδι που δίνει στον ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά μόλις έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που δίνει στον ΣΚΑΙ ο ΑΤζούν Ιλιτζαλί και "πετάει" εκτός το Survivor!

Μόλις μου μεταφέρθηκαν πληροφορίες φωτιά για το χάος που επικρατεί στο κανάλι του Φαλήρου και εννοείται πως θα σας μεταφέρω τα πάντα πρώτη μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός αντιπρότεινε στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να αφήσουν το ριάλιτι επιβίωσης, που φέτος δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία, στην άκρη και να "αγοράσουν" ένα νέο ριάλιτι που ακούει στο όνομα "Exathlon".

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ της AcunMedya που θυμίζει, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, έντονα το Survivor, καθώς γυρίζεται επίσης στον Άγιο Δομίνικο, περιλαμβάνει ομάδα διάσημων και μη αλλά έχει περισσότερο αθλητικό πρόσημο, δίνοντας έμφαση στο αγωνιστικό μέρος των δοκιμασιών!

Βέβαια, ο άνθρωπος μου μου μετέφερε πως οι ιθύνοντες δεν είναι πολύ θετικοί στο να επενδύσουν για ακόμα μια φορά σε ένα project που δεν θα λέγεται Survivor αλλά θα είναι ίδιο πάνω κάτω με αυτό εφόσον είδαν πως φέτος δεν... πολυτραβούσε!

Το τι θα αποφασιστεί τελικώς δεν το γνωρίζω αλλά... εμένα πληροφορίες μου αναφέρουν πως το διαζύγιο για Ατζούν και ΣΚΑΙ δεν θα είναι καθόλου βελούδινο και πως... θα τον δούμε σε άλλο κανάλι λίαν συντόμως...