Survivor spoiler (15/6): Η ομάδα που κάνει το 1-0 για την ασυλία!

Προσοχή, διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Survivor spoiler (15/6): Η ομάδα που κάνει το 1-0 για την ασυλία!

Survivor spoiler για σήμερα 15/6 και ξέρουμε την ομάδα που θα κάνει το 1-0 για την ασυλία!

Προσοχή, παρακάτω θα δείτε το spoiler οπότε και διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Το Survivor μετράει αντίστροφα για τον τελικό της 30ης Ιουνίου και ήδη έχουν σκάσει Spoiler για το ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο φινάλε!

Τώρα, όμως, τα αγωνίσματα συνεχίζονται και στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα για την ασυλία!

Πριν σας πούμε ποιος κερδίζει ας θυμηθούμε το trailer για να μπείτε στο κλίμα!

Αφού είδαμε το trailer ας έρθει η αποκάλυψη. Η μαύρη ομάδα είναι εκείνη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα κάνει το 1-0 απόψε και θα έχει το προβάδισμα στην ασυλία!

Ο Ατζούν "πετάει" το Survivor! Το νέο παιχνίδι που δίνει στον ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά μόλις έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που δίνει στον ΣΚΑΙ ο ΑΤζούν Ιλιτζαλί και "πετάει" εκτός το Survivor!

Μόλις μου μεταφέρθηκαν πληροφορίες φωτιά για το χάος που επικρατεί στο κανάλι του Φαλήρου και εννοείται πως θα σας μεταφέρω τα πάντα πρώτη μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός αντιπρότεινε στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να αφήσουν το ριάλιτι επιβίωσης, που φέτος δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία, στην άκρη και να "αγοράσουν" ένα νέο ριάλιτι που ακούει στο όνομα "Exathlon".

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ της AcunMedya που θυμίζει, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, έντονα το Survivor, καθώς γυρίζεται επίσης στον Άγιο Δομίνικο, περιλαμβάνει ομάδα διάσημων και μη αλλά έχει περισσότερο αθλητικό πρόσημο, δίνοντας έμφαση στο αγωνιστικό μέρος των δοκιμασιών!

Βέβαια, ο άνθρωπος μου μου μετέφερε πως οι ιθύνοντες δεν είναι πολύ θετικοί στο να επενδύσουν για ακόμα μια φορά σε ένα project που δεν θα λέγεται Survivor αλλά θα είναι ίδιο πάνω κάτω με αυτό εφόσον είδαν πως φέτος δεν... πολυτραβούσε!

Το τι θα αποφασιστεί τελικώς δεν το γνωρίζω αλλά... εμένα πληροφορίες μου αναφέρουν πως το διαζύγιο για Ατζούν και ΣΚΑΙ δεν θα είναι καθόλου βελούδινο και πως... θα τον δούμε σε άλλο κανάλι λίαν συντόμως...