Survivor highlights: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό (27/6) επεισόδιο! (Βίντεο)

Η τελευταία αποχώρηση και το trailer!

Survivor highlights: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό (27/6) επεισόδιο! (Βίντεο)

To youweekly.gr συγκέντρωσε όλα τα αποσπάσματα από το χθεσινό (27/6) επεισόδιο του Survivor!

Την τελευταία αποχώρηση από το Survivor παρακολουθήσαμε χθες. Ένας παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο πριν τον τελικό.

Αυτός ο παίκτης ήταν από την άσπρη ομάδα, αφού η μαύρη κατάφερε να κερδίσει την τελευταία και πιο κρίσιμη ασυλία του ριάλιτι.

Αυτομάτως ο Μπορά και ο Οκάι τέθηκαν προς αποχώρηση, αφού η Σεντά κέρδισε το παιχνίδι συμβόλων και πάει κατευθείαν στον τελικό. Σύμφωνα με την κατάταξη, ο Οκάι ήταν πιο ψηλά στην ψηφοφορία του κοινού και έτσι ο Μπόρα αποχώρησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τελευταία ασυλία και έγινε το... έλα να δεις! (Βίντεο)

Το τελευταίο παιχνίδι ασυλίας είδαμε σήμερα στο Survivor. Ποια ομάδα κέρδισε και έγινε το έλα να δεις στον στίβο μάχης από τα νεύρα;

Οι παίκτες δεν πέρασαν και πολύ "ωραία" καθώς το αγώνισμα ήταν απαιτητικό και η νίκη δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Βέβαια από νωρίς εμείς σας είχαμε πει ποιος θα κερδίσει!

Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις μας ήταν σωστές και την νίκη πήρε η Μαύρη ομάδα. Μπορεί η άσπρη να πήρε το δεύτερο παιχνίδι, ωστόσο το τρίτο και οριστικό η μαύρη με 3-2.

Ο Μπορά ωστόσο δεν χάρηκε καθόλου και άρχισε να χτυπάει τον στόχο, στην συνέχεια τον αναποδογύρισε, ενώ ο Νίκος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

To trailer του ημιτελικού!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, όπου δύο παίκτες θα προκριθούν στον τελικό!