Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...

Χαμός με τις αφιερώσεις!

Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...

Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν η Κατερίνα Δαλάκα και εκείνος ακούει τραγούδι όλο νόημα.... Οι δρόμοι τους, μετά την Κωνσταντινούπολη χώρισαν και οι δυο τους πλέον είναι σε άλλα μέρη!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι στην Κρήτη και ο Ατακάν, φυσικά στην Τουρκία! Μάλιστα η Κατερίνα ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές της και ο Ατακάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Εμείς, ψάξαμε στο Ιnstagram του και εντοπίσαμε ότι την ώρα που η Κατερίνα ανέβαζε φωτογραφίες από παραλίες, ο Ατακάν έκανε roadtrip και άκουγε το «Piece of my heart»! Ε, ρε ζημιά που του έχει κάνει....

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...
Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...

Κατερίνα Δαλάκα: Συνεχίζεται το φλερτ με τον Ατακάν! Το νέο ντοκουμέντο!

Συνεχίζεται με πολύ ζεστό κλίμα το φλερτ της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατακάν και μάλιστα έσκασε νέο ντοκουμέντο!

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, οι δυο τους ήταν στην Τουρκία και ξεναγήθηκαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, η Κατερίνα έφυγε από την Κωνσταντινούπολη και πήγε στην Κρήτη, χωρίς τον Ατακάν.

Μια νέα ανάρτησή του όμως, έφερε ταραχές και προκάλεσε «πανικό» από σχόλια! Στην εν λόγω φωτογραφία στο Instagram, o Aτακάν δεν αποκαλύπτει πού είναι, ενώ το φόντο πίσω του είναι αρκετά δυσδιάκριτο! Τα σχόλια «έσκαγαν» το ένα μετά το άλλο και μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα, του έκανε και «καρδούλα» στο Instagram! Λέτε να πήγε να την βρει στην Κρήτη;

Κατερίνα Δαλάκα: Συνεχίζεται το φλερτ με τον Ατακάν! Το νέο ντοκουμέντο!

Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

Η νικήτρια του φετινού Survivor όπως φαίνεται κέρδισε διπλό έπαθλο. Πήρε το χρηματικό ποσό και το βραβείο, αλλά μάλλον γνώρισε και τον έρωτα.

Στο Youweekly.gr έχουμε ξανά αναφερθεί στην σχέση της Κατερίνας και του Ατακάν, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά προσωπικές και καθημερινές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι λοιπόν και πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Κατερίνα Δαλάκα: Ποζάρει «υγρή» και «κολάζει» τα πλήθη!

Η ίδια δεν δημοσίευσε κάποια κοινή φωτογραφία με τον Ατακάν αλλά με λίγο ψάξιμο βρήκαμε ότι κι εκείνος την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αγία Σοφία. Φαίνεται πως ο Ατακάν ξεναγεί την Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία και μάλιστα της δείχνει τα πιο όμορφα μέρη.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

 Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

 Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

Κατερίνα Δαλάκα: "Δεν μου ταιριάζει!" Για ποιον το είπε;

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για την πρόταση που της έγινε, λέγοντας πως δεν της ταιριάζει!

Η νικήτρια του Survivor αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα μετά το παιχνίδι επιβίωσης!

H Δαλάκα μίλησε στο TVΈθνος και έκανε γνωστό πως της έγινε πρόταση για την τηλεόραση, όμως αυτός ο χώρος ισχυρίζεται πως δεν της ταιριάζει!

Αναλυτικά!

Το πρόγραμμα σας ποιο είναι από εδώ και πέρα;

Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις μου και θα είμαι στον χώρο του αθλητισμού, εκεί που μου αρέσει. Θα κατέβω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είναι σε 20 μέρες και είναι κάτι που ούτε ο προπονητής μου το πίστευε όταν του το ανακοίνωσα, γιατί πέντε μήνες δεν έχω κάνει προπόνηση.

Αισθάνεστε έτοιμη;

Νιώθω πάρα πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω πολύ να ζήσω το συναίσθημα των αγώνων γιατί μου λείπει, οπότε θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ και να στηρίξω τον νέο μου σύλλογο, την Αργολίδα.

Και μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τι μέλει γενέσθαι;

Θα ξεκουραστώ λίγες ημέρες και μετά, αρχές Σεπτεμβρίου, ξεκινάω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η τηλεόραση σας ενδιαφέρει; Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση;

Η αλήθεια είναι ότι δεν με τρελαίνει ο χώρος της τηλεόρασης, θα το είχα κάνει από πέρυσι γιατί είχα προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής. Αλλά νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει.

Survivor: "Χτυπήθηκε" χωρίς έλεος από τον καρκίνο η Δήμητρα Βαμβακούση!

Ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει, σας μιλά;

Τώρα καταλαβαίνω ότι με ξέρει πάρα πολύς κόσμος. Βλέπω παιδάκια να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι με βλέπουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να με αγαπάει, ενώ δεν με ξέρει. Επίσης, πολλοί ηλικιωμένοι παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς μου και μιλάνε κάθε μέρα, προσεύχονται και μου στέλνουν ευχές.

Κατερίνα Δαλάκα: Αποφασισμένη να τον κερδίσει! «Δεν θα τα παρατήσω μέχρι να το πετύχω!»

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι αποφασισμένη να τον κερδίσει και όπως δήλωσε δεν σκοπεύει να τα παρατήσει μέχρι να πετύχει τον στόχο της!

Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο έπαθλο στη ζωή της και έχει πεισμώσει!

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά το τέλος του Survivor και την επιτυχίας της, κερδίζοντας το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Σε συνέντευξή της στο "7ΜέρεςTV" αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και την επόμενη μέρα, μετά το Survivor! Ο μεγάλος της στόχος, λοιπόν, είναι ο αθλητισμός και ο στόχος της η Ολυμπιάδα!

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Δαλάκα είπε: «Θα συνεχίσω με τον αθλητισμό. Η Ολυμπιάδα είναι ο στόχος μου. Μακάρι να τα καταφέρω. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω μέχρι να πετύχω αυτό που θέλω».

Όσο για το αν της προέκυπτε κάποια τηλεοπτική πρόταση, η ίδια είπε: «Αν δεν είχα τον πρωταθλητισμό, θα μπορούσα κι εγώ να ασχοληθώ με αυτόν το χώρο. Απλώς πιστεύω ότι δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ. Όταν κάνω κάθε μέρα εφτά ώρες προπόνηση και η καθημερινότητά μου περιστρέφεται γύρω από αυτό, νομίζω ότι ούτε θα ήμουν καλή ούτε θα είχα το χρόνο να αφιερωθώ στην τηλεόραση. Τώρα δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σωστά».

Αποκάλυψη! Τι ψιθύρισε ο Ατακάν στο αυτί της Δαλάκα όταν κέρδισε στο Survivor;

Αποκάλυψη τώρα! Τι ήταν αυτό που ψιθύρισε ο Ατακάν στο αυτί της Κατερίνας Δαλάκα όταν κέρδισε στον τελικό του Survivor;

Η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη μετά το τέλος του παιχνιδιού στο MYtv και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το φλερτ με τον Τούρκο.

Το γεγονός ότι σας χρεώνουν ένα είδους φλερτ με τον Τούρκο συμπαίκτη σας, τον Ατακάν, πως σας φαίνεται;

Πέρυσι δεν ήξερα πως λειτουργεί ο χώρος. Πλέον έχω καταλάβει τι γίνεται με τα περιοδικά κι ότι και να κάνεις ξέρω πως θα σχολιαστεί από τη στιγμή που έχεις μια έκθεση. Ξέρω τι κάνει και τι είμαι ως Κατερίνα, με ενδιαφέρει μόνο το τι λέει η οικογένεια μου.

Τι σας είπε ο Ατακάν τη βραδιά του τελικού, που πανηγύρισε και πολύ έντονα;

Χάρηκε πάρα πολύ γιατί ήταν ένα άτομο που ήρθαμε πολύ κοντά και τον στήριξα πολύ ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ένιωσε μεγάλη χαρά που κέρδισα το παιχνίδι γιατί ήθελε να κερδίσω. Μου είχε πει ότι αξίζω να κερδίσω τον τίτλο.