Κώστας Αναγνωστόπουλος: Στο νοσοκομείο ο πρώην παίκτης του Survivor! Φωτογραφία από μέσα!

Η διάγνωση για την υγεία του!

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Στο νοσοκομείο ο πρώην παίκτης του Survivor! Φωτογραφία από μέσα!

Στο νοσοκομείο ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος! Φωτογραφία από μέσα και διαβάστε την διάγνωση για την υγεία του!

Ο Μισθοφόρος από τo Survivor είχε πυρετό και όπως αναφέρει το Koolnews, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Μαρούσι υπό τον φόβο ιού.

Ωστόσο, αφού έγιναν όλα τα τεστ διαγνώστηκε με…γριπη. Οι φίλοι του ανησύχησαν και το τηλέφωνο πήρε φωτιά, και έτσι ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία από μέσα από το νοσοκομείο για να ενημερώσει! Εμείς να ευχηθούμε περαστικά! Δείτε και την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και εκείνον που πήγε... στο Ιράν;

Πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έγινε πολύ αγαπητός από τον κόσμο!

Ο λόγος φυσικά για τον Μάριο Πρίαμο!

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Survivor: Αποκάλυψη τώρα! Ποια πρώην παίκτρια ζυγίζει 66 κιλά;

Έτσι κι αυτήν την φορά ο Μάριος Πρίαμος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο θέλοντας να τονίσει στους διαδικτυακούς τους φίλους πόσο σημαντικό είναι να γίνεται κάποιος δότης αίματος.

Αυτό έκανε και ο Μάριος Πρίαμος, έγινε δότης αίματος και πέρασε αυτό το σημαντικό μήνυμα και στους ακόλουθους του!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Survivor: Δύσκολες ώρες για αγαπημένο παίκτη! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον πνεύμονα!

Δύσκολες ώρες για αγαπημένο παίκτη του Survivor, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον πνεύμονα!

Ο ίδιος, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Μαρούσι μετά από αφόρητους πόνους που ένιωθε και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις διαγνώστηκε με πρόβλημα στον πνεύμονα.

Μάλιστα υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Απίστευτο: Αυτή η αμαξάρα ανήκει σε πρώην παίκτη του Survivor! Δεν θα βρείτε σε ποιον...

Κοντά του βρέθηκε ο Νίκος Κοσμάς ο οποίος ανάρτησε και φωτογραφία στο instagram όπου αναφέρει για τον Βασίλη Σίμο! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Survivor: Δύσκολες ώρες για αγαπημένο παίκτη! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον πνεύμονα!Survivor: Δύσκολες ώρες για αγαπημένο παίκτη! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον πνεύμονα!Survivor: Δύσκολες ώρες για αγαπημένο παίκτη! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον πνεύμονα!