Survivor: "Έσκασε" η ημερομηνία της πρεμιέρας - Αυτό είναι το trailer

Πότε ξεκινάει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor:

Το Survivor έρχεται και πάλι στις οθόνες μας και επίσημα μέσα από το trailer ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του στον ΣΚΑΙ.

Μπορεί το ριάλιτι να ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τον Γενάρη, τελικά έκανε την ανατροπή και θα το δούμε στις οθόνες μας πριν το 2021.

Οι celebrities που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο είναι οι: Αγγελική Λάμπρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Θωμαής Απέργη, Ελευθερία Ελευθερίου, Έλενα Γαλίφα, Ανθή Σαλακούδη. Ενώ για τους άνδρες ακούστηκαν τα ονόματα: Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Iωάννης Μελισσανίδης, Αλέξης Παππάς, Μιχάλης Αρναούτης, Γιώργος Κοψίδας και θα τους δούμε να μπαίνουν στους στίβους μάχης στις 27 Δεκέμβρη.

View this post on Instagram

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Δείτε ωστόσο, την αινιγματική ανάρτηση του Πάνου Καλίδη, λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για να πάει Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2021: Αναχώρησε η ομάδα των Διασήμων - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Είμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την έναρξη του τέταρτου και ολοκαίνουργιου κύκλου του Survivor! Ο φωτογραφικός φακός του YOU τσάκωσε τους παίκτες στο αεροδρόμιο ένα βήμα πριν την πτήση τους για τον Άγιο Δομίνικο!

Ο φακός απαθανάτισε την ομάδα των Διασήμων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Στην ομάδα των διάσημων έχουν υπογράψει οι: Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Μιχάλης Αρναούτης, Αγγελική Λάμπρη, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, Ηλίας Μπόγδανος, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Βέλλη, Θωμαή Απέργη, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Κοψιδάς.

Ενώ στην ομάδα των μαχητών αναμένεται να δούμε τους: Έλενα Κρεμλίδου, Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

 Survivor 2021 παίκτες διάσημοι

 Survivor 2021 παίκτες αεροδρόμιο

 Survivor 2021 παίκτες αναχώρηση

 Survivor 2021 παίκτες

Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ - Ξεκινάει ξανά το Survivor Πανόραμα με πρόσωπο - έκπληξη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι τηλεοπτικές εξελίξεις που αφορούν τον νέο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πρωινό, πρόκειται να ξεκινήσει ξανά η εκπομπή Survivor Πανόραμα και αυτή τη φορά θα έχει στο τιμόνι ένα πρόσωπο - έκπληξη!

Όπως μετέφερε ο Αλέξης Μίχας, προς το παρόν η παραγωγή δεν έχει την τελική λίστα των ανθρώπων που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ άλλων ακούγονται για την ομάδα των διασήμων, το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Ηλία Μπόγδανου και του Γιώργου Κοψιδά.

Παράλληλα εξήγησε πως μαζί με το Survivor θα ξεκινήσει και το Survivor Πανόραμα με την Λάουρα Νάργες να αναλαμβάνει την παρουσίαση. Αυτή τη φορά ωστόσο η εκπομπή θα βγει σε μία πιο μίνι βερσιόν.