Survivor trailer 30/12: Οι Μαχητές ξεφτιλίζουν την Κρεμλίδου - "Πρέπει να κάθεσαι να κοιμάσαι όλη μέρα μάλλον"

Μόλις κυκλοφόρησε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 30/12: Οι Μαχητές ξεφτιλίζουν την Κρεμλίδου -

Μετά τα χθεσινά μαλλιοτραβήγματα, ένταση θα προκληθεί και στο σημερινό 30/12 επεισόδιο του Survivor, αλλά αυτή την φορά στην ομάδα των Μαχητών.

Η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή και ως Μαριπόζα, θα κατηγορηθεί από τους συμπαίκτες της πως δεν κάνει τίποτα στην καλύβα, ούτε δουλείες ούτε βοηθάει και πως το μόνο που κάνει καλά είναι να κοιμάται, κάτι που θα την φτάσει στα όριά της.

Μετά τον καυγά αυτό θα μαζευτούν όλη η ομάδα να συζητήσουν για τα θέματα που έχουν προκύψει αλλά κι εκεί τα νεύρα και οι φωνές θα χτυπήσουν κόκκινο.

Στο σημερινό 30/12 επεισόδιο του Survivor, επίσης, θα παρακολουθήσουμε έναν σκληρό στίβο μάχης που θα έχει και υγρό στοιχείο. Οι παίκτες θα πιεστούν πολύ, η Κάτια Ταραμπάνκο μάλιστα όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω θα ξεσπάσει σε κλάματα, ενώ ένας παίκτης θα τραυματιστεί.

Αυτό είναι το trailer για το σημερινό 30/12 επεισόδιο του Survivor

Survivor spoiler 30/12: Ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει φέτος στο Survivor η διαδικασία της ψηφοφορίας των παικτών που θα τίθενται προς αποχώρηση θα γίνεται εντελώς διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, η ψηφοφορία θα γίνεται απ’ όλα τα μέλη και των δύο ομάδων. Αυτό σημαίνει πως θα κινδυνεύουν όλοι για να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης…

Μέχρι στιγμής, μετά και την ολοκλήρωση του χθεσινού 29/12 επεισοδίου οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: Μιχάλης Αρναούτης, Άννα Μαρία Βέλλη, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψίδα.

Survivor spoiler υποψήφιοι

Αυτοί οι τέσσερις βγήκαν λόγω ισοψηφίας από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών των Διάσημων που έχασαν και τους δυο αγώνες ασυλίας από τους Μαχητές.

Ωστόσο, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει ποιος είναι ο πιο αγαπημένος του παίκτης. Ο παίκτης αυτός - που στην προκειμένη περίπτωση σας έχουμε αποκαλύψει ποιος είναι μέσα από το spoiler μας - θα πρέπει να επιλέξει ακόμα έναν παίκτη που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό σημαίνει πως θα γίνουν πέντε, πάλι όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή υπήρξε δυο φορές ισοψηφία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα τεθεί σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση από τον πιο αγαπημένο παίκτη του κοινού, ενδέχεται να είναι ο Πάνος Καλλίδης, ο οποίος όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής είναι ο πιο αδύναμος από την ομάδα των Διάσημων.

Για σίγουρο, όμως, και επιβεβαιωμένο 100% spoiler από το Youweekly.gr, που η ιστορία έχει δείξει πως πέφτει πάντα μέσα, θα περιμένετε μέχρι αργά το απόγευμα! Μέχρι τότε συντονιστείτε γιατί έρχονται συγκλονιστικά παρασκήνια κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο.