Survivor spoiler: Μπαίνει στους Διάσημους ο Γιώργος Χειμωνέτος

Ακόμα μια προσθήκη μετά την... επιτυχία της Ανθής Σαλαγκούδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler: Μπαίνει στους Διάσημους ο Γιώργος Χειμωνέτος

Εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει πως στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor είναι έτοιμη να μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Το Πρωινό ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας και να το ενισχύσει αποκαλύπτοντας πως στην ομάδα των Διάσημων θα προστεθεί ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας μέσα στις επόμενες ημέρες και τα δυο αυτά πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα στο Survivor έκλεισε η συμμετοχή ενός πολύ μεγάλου βετεράνου ποδοσφαιριστή, ενώ οι συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζονται.

Ωστόσο, αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα δούμε στο παιχνίδι και τον καταδρομέα, Μανώλη Μπούχλη.

Γιώργος Χειμωνέτος: «Έχασα 100 εκατομμύρια μέσα σε μια νύχτα"

«Έχασα 100 εκατομμύρια μέσα σε μια νύχτα. Έχασα τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη» λόγια του Γιώργου Χειμωνέτου, από τη συγκλονιστική συνέντευξή του στο περιοδικό "Εγώ". «Για μένα η οικονομική κρίση ήταν το 2000, όχι τώρα. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Ήμουν στην αβεβαιότητα» αποκαλύπτει και εξηγεί: «Και όταν έκανα μόντελινγκ και ποδηλασία, άκουγα τα εξ αμάξης. 'Hμουν στην Αθήνα σπούδαζα και την έβγαζα με τρία ταψιά φαγητό για ένα μήνα, που μου έστελνε η μητέρα μου από τη Ρόδο».

Τέλος, ο Γιώργος Χειμωνέτος δεν παραλείπει να μιλήσει και για μία πρώην αγαπημένη του, η οποία τώρα ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της και της κόρης που έχουν αποκτήσει. Ο λόγος βέβαια για την Κάτια Ζυγούλη με την οποία ο Γιώργος Χειμωνέτος υπήρξαν για αρκετό διάστημα ζευγάρι. «Με την Κάτια είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο... Δεν έχει τύχει τα τελευταία χρόνια να συναντηθούμε. Είναι φίλοι μου όμως ο Σάκης και η Κάτια. Χαίρομαι γιατί έχουν μία πολύ καλή οικογένεια. Φαίνονται πολύ δεμένοι και ταιριαστοί».