ΣΚΑΙ: Αλλάζει ώρα προβολής το Survivor 4

Από σήμερα κιόλας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Αλλάζει ώρα προβολής το Survivor 4

Από σήμερα, Δευτέρα 11/1 το Survivor πρόκειται να αλλάξει ώρα προβολής καθώς μέχρι πρότινος το βλέπαμε να ξεκινάει στις 22:15. Από την αλλαγή αυτή θα επηρεαστεί και η επιτυχημένη σειρά 8 Λέξεις, που αυτή την εβδομάδα θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, από σήμερα το Survivor 4 θα ξεκινάει στις 22:00 κι όχι στις 22:15, με την σειρά να τελειώνει για το λόγο αυτό ένα τέταρτο νωρίτερα.

Survivor 4: Τεστ κορωνοϊού για την Κάτια Ταραμπάνκο

Νωρίτερα σήμερα το Youweekly.gr σας αποκάλυψε όλες τις εξελίξεις με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο - διαβάστε εδώ - που απουσίασε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Τώρα, το Youweekly.gr φέρνει στο φως ακόμα μια εξέλιξη αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας η Κάτια υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού.

Εύλογα από εσάς θα δημιουργηθεί το ερώτημα πως γίνεται η Κάτια Ταραμπάνκο να κόλλησε κορωνοϊό αφού είναι κλεισμένη μέσα μια παραλία, μαζί με τους συμπαίκτες της, που όλοι έχουν προβεί στα απαραίτητα τεστ πριν μπουν στο παιχνίδι! Η απάντηση είναι απλή...

Οι παίκτες σε καθημερινή βάση έρχονται σε επαφή με μέλη της παραγωγής, τόσο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των αγωνισμάτων, όσο και κατά την μεταφορά τους στους στίβους μάχης αλλά και στο συμβούλιο του νησιού! Επειδή στην εποχή που ζούμε πάντα κυριαρχεί ο φόβος ένας να ήταν ασυμπτωματικός και να μετέφερε τον ιό σε παίκτη στην παραγωγή του Survivor έχει σημάνει συναγερμός σχετικά με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Να τονίσουμε πως η Κάτια δεν είναι θετική αλλά λόγω των ημερών που ζούμε η παραγωγή πρέπει να είναι προσεκτική, για αυτό μέχρι να γίνουν 3 τεστ και να βγουν αρνητικά δεν πρόκειται να γυρίσει στο παιχνίδι! Εννοείται πάντως πως αν εντοπιστεί θετικό κρούσμα τότε θα μπει σε καραντίνα και θα αποχωρήσει από το Survivor 4!