Survivor 4: Έξαλλος ο Περικλής με μια κίνηση του Αλέξη Παππά - Τον έδωσε στεγνά

Ένταση στην καλύβα των Διάσημων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έξαλλος ο Περικλής με μια κίνηση του Αλέξη Παππά - Τον έδωσε στεγνά

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων, με τον Περικλή να γίνεται έξαλλος με μια κίνηση του Αλέξη Παππά.

Αφού έφτασαν στην καλύβα τους οι προμήθειες της εβδομάδας, το μοντέλο των Διάσημων πρότεινε να μετρήσουν τις τροφές προκειμένου να υπάρξει δίκαιη κατανομή κι όλοι μαζί συμφώνησαν.

Εκείνη όμως την στιγμή, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε με ειλικρίνεια ότι υπάρχουν διαρροές στις προμήθειες και για αυτό οφείλουν να είναι πολύ αυστηροί με την μοιρασιά του φαγητού.

Ο λόγος που το τόνισε αυτό ήταν μια κίνηση του Αλέξη Παππά -που φημολογείται ότι είναι και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες- την προηγούμενη ημέρα ο οποίος πρόσθεσε στο πιάτο του λίγο επιπλέον αλεύρι σε σχέση με αυτό που έβαλαν οι υπόλοιποι παίκτες στο φαγητό τους.

Για τον λόγο αυτόν, ο Περικλής επισήμανε πως αν όλοι αρχίσουν να λειτουργούν και να σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, οι προμήθειες θα τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα.

Survivor 4: Ξέσπασε ο Κονδυλάτος κατά της Κάτιας - «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»

Σε έξαλλη κατάσταση είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και δεν δίστασε να ξεσπάει κατά της Κάτιας.

Με αφορμή την αποχώρηση της Αγγελικής στο προηγούμενο συμβούλιο, ο παίκτης των Διάσημων έβαλε τα κλάματα και έδειξε φανερά την απογοήτευση του με αυτή την απόφαση.

Λίγα λεπτά μετά, ο Περικλής δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν το πάμε αγωνιστικά δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική, όπως λέει το αστέρι η Κάτια, άλλος έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι γιατί υπάρχει πολύ ψέμα. Δεν μπορεί να λες ότι ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό ψηφίζω μια γυναίκα και στην επόμενη ψηφοφορία να ψηφίζεις πάλι γυναίκα. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλους τους άνδρες τους βλέπει μια χαρά;

Δεν κατάλαβα και το λέω έτσι ανοιχτά πια γιατί όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση η οποία είναι ενάντια των γυναικών και ας προέρχεται και από γυναίκα γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης είναι ενάντια στις γυναίκες. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Το θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό”.