Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεκαθάρισε για την "φτιαγμένη" καλύβα των μαχητών!

Έτσι εξηγείται!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεκαθάρισε για την

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τους πρώην παίκτες του Survivor που παρακολουθεί φανατικά το φετινό παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα σχολιάζει πολλές στιγμές.

Λίγες μέρες πριν, ο πρώην παίκτης είχε μια εύλογη απορία βλέποντας την καλύβα των μαχητών. Στη μία σκηνή η καλύβα ήταν φτιαγμένη πολύ πρόχειρα ενώ στην άλλη βλέπαμε ένα πλάνο με μια πολύ προσεγμένη κατασκευή που σίγουρα δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν οι μαχητές μόνοι τους.

Λίγες μέρες μετά, η απορία λύθηκε και ο ίδιος έγραψε το εξής:

«Λύθηκε το μυστήριο με την καλύβα που τη μια είναι φτιαγμένη και την άλλη άφτιαχτη. Είναι στο fake camp δίπλα στο συμβούλιο με χειρότερες συνθήκες καθώς δεν έχουν ούτε θάλασσα. Αυτό γιατί τα speed boats που μεταφέρουν τους παίκτες στις παραλίες τους μπορούν να σαλπάρουν μέχρι το ηλιοβασίλεμα και αναγκαστικά κοιμούνται εκεί. Το συμβούλιο γίνεται βράδυ». Ενώ λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος σχολίασε και την αγωνιστικότητα των Διάσημων.

Δείτε τις φωτογραφίες με τη καλύβα

καλύβα μαχητών
καλύβα μαχητών βασάλος

Survivor 4: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο αποψινό αγώνισμα

Μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε η Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, νέες πληροφορίες την θέλουν να είναι καλά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε πως πληροφορίες του αναφέρουν πως η Κάτια επιστρέφει και αγωνίζεται κανονικά στο αποψινό επεισόδιο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας σήμερα είναι πολύ σημαντικός καθώς πρόκειται για αγώνα ασυλίας. Αργότερα μέσα στην ημέρα το Youweekly.gr θα επιστρέψει με το καθιερωμένο spoil.

Το ρεπορτάζ για την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor