Survivor spoiler 12/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 12/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor - δείτε εδώ τα highlights - επιβεβαίωσε πανηγυρικά το spoiler που είχε δώσει το Youweekly.gr από το μεσημέρι, πως κερδίζουν οι Μαχητές για ακόμα μια φορά, γι' αυτό επανερχόμαστε σήμερα 12/1 για να σας αποκαλύψουμε με μεγάλη βεβαιότητα ποιος θα πάρει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, το βράδυ της Δευτέρας περιμέναμε την πανηγυρική νίκη των Μαχητών αλλά όχι αυτή την ανατροπή που έγινε στο συμβούλιο του νησιού με τους προτεινόμενους προς αποχώρηση. Τέλος πάντων, άνθρωποι είμαστε, μια έκπληξη είναι η ζωή, οπότε πάμε στα σημερινά spoils που είναι και πολύ πικάντικα.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μια απίστευτη ένταση μεταξύ και των δυο ομάδων! Ο στίβος μάχης είναι σκληρός - αν και τον έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν στο ριάλιτι επιβίωσης προηγούμενης σεζόν. Θέλει ταχύτητα, ένταση και δύναμη.

Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας σήμερα 12/1 στο Survivor

Θα καταφέρουν οι διάσημοι να κερδίσουν σήμερα ή θα πάνε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο συμβούλιο του νησιού για να δώσουν κι άλλους συμπαίκτες προς αποχώρηση;

Το Youweekly.gr καθημερινά σας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο! Σήμερα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, νικητές θα είναι και πάλι οι Μαχητές. Έτσι οι διάσημοι θα αναγκαστούν να περάσουν για δεύτερη φορά από το συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Μέχρι στιγμής δείτε το trailer :