Survivor 4: Πάνος Καλίδης - «Δεν περίμενα να με ψηφίσουν»

Απορεί με την επιλογή των συμπαικτών του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πάνος Καλίδης - «Δεν περίμενα να με ψηφίσουν»

«Ξέσπασε» για τον Τριαντάφυλλο ο Πάνος Καλίδης, με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός, ότι ο συνάδελφός του, τον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor, με αποτέλεσμα να βρεθεί πια σε δύσκολη θέση, μιας και το κοινό πια πρέπει να τον κρατήσει.

Λίγο μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο, οι δυο τους βρέθηκαν σε διένεξη, με τον Καλίδη να ζητά το λόγο από τον Τριαντάφυλλο και να εξηγεί, ότι η… κλίκα των Διάσημων τον έστειλε υποψήφιο, αν και στο συμβούλιο φάνηκε να καταλαβαίνει, γιατί ισοψήφισε με τον Γιώργο Κοψιδά. Ο Αλέξης Παππάς εν τω μεταξύ «άδειασε» τους συμπαίκτες του γι΄αυτή την επιλογή.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Την ημέρα του αγωνίσματος, ο Καλίδης μίλησε στην κάμερα και τόνισε, ότι δεν περίμενε να είναι υποψήφιος, ενώ στενοχωρήθηκε που ο συνάδελφός του ήταν ένας από τους παίκτες, που τον έστειλαν υποψήφιο για αποχώρηση.

Survivor 4: Αποκάλυψη από τη σύζυγο του Πάνου Καλίδη - «Τα χρήματα είναι καλά...»

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τα χρήματα που παίρνει ο αγαπημένος της στο Survivor αλλά και για την επιλογή του να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

H Λεάννα Μάρκογλου μίλησε για την τελευταία φορά που επικοινώνησε με τον σύζυγό της ενώ αποκάλυψε και τι του είπαν τα παιδιά του όταν τους ανακοίνωσε την απόφασή του να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Επικοινώνησε την ημέρα που έφτασε! Μου λέει “έχουμε πολύ λίγες ώρες, μου παίρνουν το τηλέφωνο, να προσέχετε”. Η βαλίτσα έγινε σε 5 λεπτά. Ήταν πολύ λίγα τα ρούχα που πήρανε. Μαζί την φτιάξαμε. Στα παιδιά το είπε χαριτολογώντας ότι θα πάει στο Survivor.

Πάνος Καλίδης Survivor

Η μεγάλη μου τον τρόλαρε λέγοντας “μπαμπά μου που πας, είσαι παππούς εσύ;”. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί του έδωσαν κάτι γράμματα. Τα χρήματα είναι καλά… Πιστεύω θα τα καταφέρει, είναι πολύ δυνατός», είπε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.

Μιας και λέμε ωστόσο για το Survivor 4, δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δοκιμασία ασυλίας.