Ελένη Χατζίδου: «Ήλπιζα να δίνουν φαγητό πίσω από τις κάμερες στο Survivor»

Η αποκάλυψή της για το ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: «Ήλπιζα να δίνουν φαγητό πίσω από τις κάμερες στο Survivor»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου, θέλησε να κάνει ένα Q&A στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το αν η παραγωγή δίνει στους παίκτες φαγητό πίσω από τις κάμερες.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και έτσι, τώρα που παίζεται η νέα σεζόν, και έτσι οι διαδικτυακοί της φίλοι ζήτησαν να μάθουν πολλά από την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως η παραγωγή δεν δίνει φαγητό στους διαγωνιζόμενους, ενώ χιουμοριστικά είπε πως είχε την κρυφή ελπίδα να δίνει! Δείτε εδώ πώς σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το φετινό Survivor.

Ελένη Χατζίδου Survivor

Μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου απάντησε και στο αν θα πάει στο Battle of Couples

Λίγο καιρό μετά την επιτυχημένη συνταγή του The Bachelor, ο ALPHA είναι έτοιμος να βγάλει στον αέρα το νέο του ριάλιτι, με τίτλο The Battle of the Couples. Η Ελένη Χατζίδου απάντησε μέσα από το Instagram της και ξεκαθάρισε αν σκοπεύει να μπει στο παιχνίδι μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου.

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν. Μάλιστα το κοινό έχει ήδη ανταποκριθεί και με το παραπάνω στο νέο ριάλιτι του σταθμού!

Battle of Couples ALPHA

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

H απάντηση της Ελένης Χατζίδου για το Battle of Couples

H Ελένη Χατζίδου ρωτήθηκε σε ένα Q&A που έκανε για το αν έχει σκοπό να πάει στο ριάλιτι και ξεκαθάρισε πως οι φήμες δεν ισχύουν ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως μαζί με τον σύζυγό της, ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ το οποίο ελπίζει να δούμε και τηλεοπτικά.

Battle of Couples Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου