Survivor trailer 13/1: Η Κάτια σε ψυχολογική κατάρρευση - Το πρώτο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία

Η Ταραμπάνκο δεν αντέχει άλλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 13/1: Η Κάτια σε ψυχολογική κατάρρευση - Το πρώτο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία

Ο χθεσινός καυγάς της ομάδας των Διάσημων φαίνεται πως έχει ταράξει για τα καλά τις σχέσεις μεταξύ των παικτών. Στο σημερινό 13/1 trailer του Survivor, που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται πως η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της σπάει για πρώτη φορά.

Η Κάτια είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες στην ομάδα των Διάσημων κι όμως κάποιες κινήσεις της φαίνεται πως έχουν ξεσηκώσει την κλίκα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα της με τους Περικλή, Άννα Μαρία, Ανθή και Ελευθερία. Είναι πολύ φορτισμένη ψυχολογικά και πρώτη φορά θα δούμε να κλαίει και να το παραδέχεται στην κάμερα.

Επίσης, στο σημερινό 13/1 επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα για φέτος με έπαθλο την επικοινωνία. Δηλαδή όποια ομάδα κερδίσει θα μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία με τους συγγενείς και φίλους της είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω τηλεφώνου. Ένα έπαθλο αρκετά σημαντικό αφού όλοι έχουν πεθυμήσει τους ανθρώπους τους και η επικοινωνία αυτή μπορεί να τους καλυτερεύσει την διάθεση.

Επίσης, σήμερα είναι σημαντική ημέρα καθώς θα έχουμε για ακόμα μια φορά αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων. Υπενθυμίζουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Πάνος Καλίδης.

Το σημερινό 13/1 trailer του Survivor

Το Youweekly.gr πιστό στους αναγνώστες του, όπως πάντα, μέσα στην ημέρα με νέο άρθρο θα αποκαλύψει τις έγκυρες πληροφορίες του για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον σημερινό αγώνα αλλά και ποιος παίκτης θα εγκαταλείψει σήμερα το νησί.

Stay Tuned!