Survivor spoiler 13/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε - Ποιος αποχωρεί

ΣΟΚ με το ποιος βγαίνει ως ο πιο δημοφιλής παίκτης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 13/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε - Ποιος αποχωρεί

Το βράδυ της Τρίτης είδαμε για ακόμα μια φορά τους Διάσημους να παραδίνονται άνευ μάχης στους Μαχητές, να χάνουν με 10-3 και να δίνουν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως βέβαια σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από το πρωί εκείνης της ημέρας πως θα συμβεί. Σήμερα 13/1, για ακόμα μια φορά το spoil του Youweekly.gr θα πέσει μέσα αφού οι πληροφορίες μας έρχονται κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε, λοιπόν, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχη με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας! Είναι δεδομένο πλέον πως τα αγωνίσματα, όσο οι Διάσημοι παραμένουν αδύναμοι, θα είναι πιο εύκολα μπας και πάρουν καμία νίκη! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και εχθές η πίστα, παρότι είχε την δύσκολη ρόδα, ήταν αρκετά μικρή ώστε να μην κουραστούν ιδιαίτερα οι παίκτες και ο στόχος ήταν πολύ δύσκολος ώστε να δυσκολέψει τους Μαχητές που ήταν δεδομένο ότι θα φτάνουν πρώτοι εκεί.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 13/1 στο Survivor - Ποιος φεύγει

Το Youweekly.gr που είναι το πρώτο site που από το Survivor 1 έδινε τα πιο έγκυρα spoil θα σας αποκαλύψει για ακόμα μια φορά τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο. Ξέρετε πως κάθε φορά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκμαιεύσουμε τις πληροφορίες όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να μαθαίνετε κι εσείς από νωρίς τι θα συμβεί! Ωστόσο, η διαδικασία έχει δυσκολέψει πολύ και φοβόμαστε καθημερινά μην πέσουμε έξω - που ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει - και σας απογοητεύσουμε γι' αυτό αν δεν σιγουρέψουμε πως σίγουρα ισχύει αυτό που μας μετέφεραν δεν το δίνουμε προς τα έξω!

Σήμερα, λοιπόν, αυτό που μας μετέφεραν πάλι από τον Άγιο Δομίνικο είναι το κλασικό, Μαχητές = νικητές. Εντάξει βαρεθήκαμε λίγο πιστεύω.

Τελικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο παίκτης των Διάσημων που αποχωρεί απόψε είναι ο Πάνος Καλίδης.

Ωστόσο, το τεράστιο ΣΟΚ είναι ότι όπως μας μετέφερε η πηγή μας ο πιο δημοφιλής παίκτης από την ομάδα των Διάσημων σύμφωνα με την ψήφο του κοινού είναι... η ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ!

Χριστέ μου τι έχουμε να δούμε ακόμα; Είναι η πρώτη φορά που παρακαλάμε να κάνουμε λάθος spoil! Εκεί μας καταντήσανε... Τέλος πάντων, μέχρι να έρθει η ώρα για το σημερινό επεισόδιο... δείτε το trailer: