Survivor 4: Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκαλύπτει για τον ανασχηματισμό των ομάδων - "Ήρθε η ώρα που..."

Kάτι θα ξέρει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκαλύπτει για τον ανασχηματισμό των ομάδων -

Το Survivor έχει μπει στα σπίτια όλων και φέτος έχει σχολιαστεί όσο ποτέ άλλοτε η αδυναμία της ομάδας των διάσημων. Ο Κώστας Κοκκινάκης ως πρώην παίκτης και με μεγαλύτερη πήρα αποκάλυψε τι πιστεύει πως θα ακολουθήσει στο ριάλιτι.

Βλέπουμε λοιπόν, εδώ και μέρες τους διάσημους, να αποτυγχάνουν στις περισσότερες δοκιμασίες και τους στίβους μάχης με αποτέλεσμα να είναι πάντα προτεινόμενοι για αποχώρηση.

Ο Κώστας Κοκκινάκης βλέποντας της κατάσταση θεωρεί πως ήρθε η ώρα για τον ανασχηματισμό των ομάδων. Πιο συγκεκριμένα να ψηφιστούν δύο παίκτες από τους μαχητές ώστε να πάνε στους διάσημους και το αντίθετο.

Αυτό, σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω μιας και ήδη υπάρχουν πολλές εντάσεις στο παιχνίδι με τις ομάδες να χωρίζονται σε υπο-ομάδες.

Η ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη για το Survivor

κοκκινάκης survivor

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου στο Survivor

Το Youweekly.gr που είναι το πρώτο site που από το Survivor 1 έδινε τα πιο έγκυρα spoil θα σας αποκαλύψει για ακόμα μια φορά τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο. Ξέρετε πως κάθε φορά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκμαιεύσουμε τις πληροφορίες όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να μαθαίνετε κι εσείς από νωρίς τι θα συμβεί! Ωστόσο, η διαδικασία έχει δυσκολέψει πολύ και φοβόμαστε καθημερινά μην πέσουμε έξω - που ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει - και σας απογοητεύσουμε γι' αυτό αν δεν σιγουρέψουμε πως σίγουρα ισχύει αυτό που μας μετέφεραν δεν το δίνουμε προς τα έξω!

Σήμερα, λοιπόν, είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε με 100% βεβαιότητα ποιος θα πάρει τη νίκη. Όσον αφορά τον παίκτη που αποχωρεί ωστόσο, νομίζουμε πως είναι ολοφάνερο πως η Ανθή Σαλαγκούδη μετράει αντίστροφα... Stay tuned καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα θα επιστρέψουμε με σίγουρο και καρατσεκαρισμένο spoil!

Μέχρι τότε δείτε το trailer: