Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε να φύγει

Το σκηνικό με την Ελευθερία την έφτασε στα άκρα ψυχολογικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε να φύγει

Η παίκτρια των Διάσημων, Κάτια Ταραμπάνκο, τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο Survivor που την κατηγορούν ότι "παίζει" εγωιστικά και βάζει τον εαυτό της πάνω από την ομάδα, ενώ λίγο έλειψε να την βγάλουν και υποψήφια προς αποχώρηση στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού!

Το γεγονός πως βγαίνει αγαπημένη παίκτρια των Διάσημων κάθε βδομάδα και δίνει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση δεν αρέσει σε αρκετούς που την έχουν βάλει στο στόχαστρο! Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το γεγονός πως την έδωσε απευθείας υποψήφια την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα οι τσακωμοί τους να είναι συχνοί.

Όπως είδαμε στο σημερινό trailer η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αρκετά πιεσμένη και ξεσπά μπροστά στην κάμερα βάζοντας τα κλάματα! Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές το μοντέλο αισθάνεται μόνη της, αφού ως μοναδικό άνθρωπο κοντά της έχει τον Γιώργο Κοψιδά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Κάτια δεν άντεξε και ζήτησε να μιλήσει με ανθρώπους της παραγωγής! Εκεί τους αποκάλυψε πως πιέζεται πολύ ψυχολογικά και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσει στο Survivor, αφού και φήμη έχει και χρήματα δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ώστε να περνάει όλο αυτό!

Οι άνθρωποι της παραγωγής "πάγωσαν" αφού γνωρίζουν καλά πως η Κάτια είναι από τα "δυνατά" χαρτιά του φετινού Survivor και γνωρίζουν πως ενδεχόμενη αποχώρησή της θα τινάξει το ριάλιτι στον αέρα και γι' αυτό... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! Η ΚΑΤΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ!