Survivor: Συγκινεί ο Γιώργος Λιανός - «Και εμένα μου λείπεις»

Η τρυφερή εξομολόγηση του από τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: Συγκινεί ο Γιώργος Λιανός - «Και εμένα μου λείπεις»

Ο φετινός παρουσιαστής του Survivor 4, Γιώργος Λιανός, μπορεί να μην λείπει αρκετό καιρό από την Ελλάδα αλλά ήδη του λείπουν αρκετά από την ζωή του.

Στο τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Λιάνος, ο οποίος φαίνεται να προσαρμόστηκε και να εντάχθηκε αρκετά ικανοποιητικά στις συνθήκες του Άγιου Δομίνικου.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος φαίνεται να νοσταλγεί την Ελλάδα, τους ανθρώπους και την οικογένεια του που είναι μακριά. Μέσα από ένα Instagram story ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι του λείπει περισσότερο όσο βρίσκεται στο Survivor.. το πανέμορφο σκυλάκι του.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την γλυκιά μουσούδα του και έγραψε: «Και μένα μου λείπεις φίλε μου». Μιας και αναφέραμε το παιχνίδι, δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει απόψε!

σκυλάκι Γιώργου Λιανού

Survivor 4: Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού μέσα από το συμβούλιο του νησιού

Ο Γιώργος Λιανός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο ποζάρει στον χώρο όπου γίνεται το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 και στέλνει στους διαδικτυακούς του φίλους μία ιδιαίτερη ευχή για το 2021.

Ο παρουσιαστής έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής το κοινό ως αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και κάποιοι πρώην παίκτες δεν συμφωνούν με την αλλαγή αυτή.

Survivor 4 Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός ευχήθηκε για τη νέα χρονιά που τον βρήκε στο πιο εξωτικό μέρος, και ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στα social media, λίγο πριν κάνει το γύρισμα για το συμβούλιο του νησιού.

Survivor 4: Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού στον Σάκη Τανιμανίδη - «Θα ήθελα όλοι να..»

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 έχει ξεκινήσει και φυσικά ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο πλέον παρουσιαστής του ριάλιτι επιβιώσεις βρίσκεται φέτος στο τιμόνι καθώς η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα «εμπόδισε» τον Σάκη Τανιμανίδη να ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο.

Στην αποψινή πρεμιέρα του Survivor και συγκεκριμένα στην παρουσίαση των παικτών ο Γιώργος Λιανός, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στον Σάκη και του έστειλε ένα μήνυμα για τον ερχομό των διδύμων του.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα όλοι μας να ευχηθούμε στο φίλο μας τον Σάκη, με το καλό να υποδεχθεί τα δίδυμα.».