Survivor 4: Τα έβαλε με την Ιγγλέζου η Μαργαρίτη - Αδιανόητες οι μπηχτές της

Χαμός στην καλύβα των Μαχητών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τα έβαλε με την Ιγγλέζου η Μαργαρίτη - Αδιανόητες οι μπηχτές της

Έξαλλη ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου με τη Σοφία Μαργαρίτη για ακόμη μια φορά στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τις δύο παίκτριες να έρχονται και πάλι σε μια μικρή διένεξη με αφορμή ένα σχόλιο της δεύτερης.

Οι Μαχητές σχολίασαν όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor και, σε ένα σημείο, η Σοφία ανέφερε πως της έκανε εντύπωση το γεγονός, ότι τοποθετήθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από την πλευρά των Μαχητών, παρότι βρίσκεται λίγο καιρό στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό το σχόλιο θεωρήθηκε ως «μπηχτή» από την πλευρά της Ιγγλέζου, η οποία επίσης έχει πάει πρόσφατα στο ριάλιτι κι έχει σημειώσει καβγάδες με συμπαίκτες της. Κάπως έτσι, αποφάσισε να «ξεσπάσει» πάλι μπροστά στην κάμερα. Δείτε εδώ και μια δήλωση φωτιά της Ασημίνας πριν μπει στο παιχνίδι!

Survivor 4: Ξέσπασε το Twitter κατά της Ασημίνας και της Σοφίας - «Δευτεράτζα σε ριάλιτι»

Η συμπεριφορά της Ασημίνας Ιγγλέζου και της Σοφίας Μαργαρίτη στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4, ήταν αρκετή για να κάνει το Twitter να ξεσπάσει απέναντί τους, με κάποιους μάλιστα να τις χαρακτηρίζουν δευτεράτζες σε ριάλιτι.

Από τη μία η Ασημίνα έκανε μία άσεμνη κίνηση προς του Διάσημους. Η Ασημίνα Ιγγλέζου έπαιζε με τη Σοφία Μαργαρίτη απέναντι στην Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τις πρώτες να νικούν και την Ιγγλέζου να κάνει μια αισχρή κίνηση προς την αντίπαλη πλευρά. «Έτσι γίνεται», τους είπε, κάνοντας μετά μια… γνωστή χειρονομία που παραπέμπει στην ερωτική πράξη, ενώ ένα πλάνο της είχε σχολιαστεί αρκετά στο Twitter.

Από την άλλη η Σοφία, έσπρωξε την Ελίζαμπεθ στο αγώνισμα. Η μηχανικός αυτοκινήτων έπαιξε με αντίπαλο την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με τη δεύτερη να αποδεικνύεται δυνατή και να είναι η μόνη παίκτρια τω Διάσημων, που έφερε και τους δύο πόντους του αγωνίσματος, σε ένα γεγονός όμως, που φαίνεται πως εκνεύρισε τη Μαργαρίτη.

Η ήττα της, την ώθησε στο να χτυπήσει την αντίπαλό της με τη δοκό, της οποίας φυσικά η κίνηση δείχνει έλλειψη στο να παραδεχθεί την ήττα της, καθώς και απώλεια της αίσθησης του «ευ αγωνίζεσθαι».

Twitter ΙγγλέζουTwitter Σοφία