Survivor - έπαθλο: Δεν θα μιλήσουν με συγγενείς τους! θα διαβάσουν tweets για τον εαυτό τους

Θα κλάψουνε μανούλες...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor - έπαθλο: Δεν θα μιλήσουν με συγγενείς τους! θα διαβάσουν tweets για τον εαυτό τους

Το έπαθλο στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4 είναι η επικοινωνία, με την διαφορά ότι οι παίκτες δεν θα διαβάσουν μηνύματα φίλων και συγγενών αλλά.. tweets για τον εαυτό τους.

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι ίσως και το πιο σημαντικό για τους παίκτες του ριάλιτι, οι οποίοι στο άκουσμα του δάκρυσαν καθώς έχουν μεγάλη ανάγκη να δουν και να μιλήσουν με τους φίλους και την οικογένεια τους.

Ωστόσο, η επαφή αυτή φαίνεται να αργεί μιας και το σημερινό έπαθλο δεν αφορά τα κοντινά τους πρόσωπα αλλά.. τους τουιτεράδες!

Οι χρήστες του Twitter έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και κάνουν τους τηλεθεατές να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Το ίδιο θα κάνουν σίγουρα και οι παίκτες απόψε, μόλις διαβάσουν τι γράφεται για αυτούς! Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί σήμερα!

Αγγελική Λάμπρη: "Εύχομαι να είναι νικητής ο Περικλής, να το πάρει το έπαθλο του Survivor"

Για την Αγγελική Λάμπρη δυστυχώς τελείωσε πριν από μια εβδομάδα το ταξίδι στο Survivor αφού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Διάσημων. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκαν στον αέρα του Love it οι πρώτες της δηλώσεις μέσω skype.

Μίλησε για τις συνθήκες στο νησί, την πείνα, την εξαθλίωση αλλά και για την Κάτια Ταραμπάνκο, φυσικά.

"Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Όταν βγήκα και με είδα στον καθρέφτη λέει "ωχ", ήμουν κόκκαλα. Λέω εντάξει, κι άρχισα να τρώω. Έφαγα πάρα πολύ η αλήθεια είναι. Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που θα κάνω παρέα μετά. Εύχομαι να είναι νικητής, να το πάρει το έπαθλο."

Όσον αφορά την Κάτια, δήλωσε πως της είπε ότι την ψήφισε για καθαρά στρατηγικούς λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη