Survivor 4: Ανελέητα καρφιά από τον Παππά - «Ήθελαν να δουν τι θα ψηφίσω»

Πανικός στην ομάδα των Διάσημων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ανελέητα καρφιά από τον Παππά - «Ήθελαν να δουν τι θα ψηφίσω»

«Σεισμό» έφεραν στο Survivor τα νέα «καρφιά» του Αλέξη Παππά για την ψηφοφορία των Διασήμων, με τον ηθοποιό και μοντέλο να προχωρά σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τους παίκτες, που επηρεάζουν τα αποτελέσματά της.

Ο ίδιος επιχείρησε για ακόμη μια φορά να υπερασπιστεί τον Γιώργο Κοψιδά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το γεγονός, ότι παίρνει πολλές ψήφους, ενώ παίρνει νίκες και στην παραλία δεν κάνει τίποτα το μεμπτό.

Όπως έγινε και στο συμβούλιο, βέβαια, κανείς δεν πήρε την ευθύνη να απαντήσει και ο Παππάς δε σταμάτησε εκεί. Αποκάλυψε, δε, ότι η Ελευθερία Ελευθερίου τον πλησίασε, προκειμένου να μάθει το τι θα ψηφίσει, προσθέτοντας ότι είχε ακούσει νωρίτερα συμπαίκτη τους να την παροτρύνει σε αυτή την πράξη. Μάλλον, δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν την Ελευθερία και τον Αλέξη ζευγάρι.

Survivor 4: Το μήνυμα του Αλέξη Παππά στο instagram μετά την πρεμιέρα - Ξάφνιασε τους followers

Εχθές (27/12) είδαμε την πρεμιέρα του Survivor4 κάτι που περίμεναν πολλοί! Αφού γνωρίσαμε τους παίκτες, διάσημους και μαχητές, τα social media πήραν φωτιά! Μια όμως δημοσίευση του Αλέξη Παππά ξάφνιασε τους followers του.

Ο ηθοποιός ενώ βρίσκεται στο παιχνίδι φαίνεται να έχει αναθέσει τον λογαριασμό του σε ένα πολύ καλό του φίλο ώστε α τον διαχειρίζεται μέχρι να βγει.

Έτσι ο φίλος του, αφού είδε τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές. Δείτε ωστόσο ποια ομάδα θα κερδίσει την σημερινή ασυλία!

αλέξης παππάς