Survivor Spoiler: Βαλέρια Χοψονίδου και Ηλίας Μπόγδανος έφυγαν για Άγιο Δομίνικο

Πλάνα από το αεροδρόμιο! Ήταν μαζί τους και μια μαχήτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor Spoiler: Βαλέρια Χοψονίδου και Ηλίας Μπόγδανος έφυγαν για Άγιο Δομίνικο

Αποκλειστικά πλάνα της εκπομπής Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψαν πως πέταξαν για Άγιο Δομίνικο 3 νέα πρόσωπα! Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου που θα προστεθούν στην ομάδα των Διάσημων του Survivor, αλλά και μια νέα μαχήτρια που εμείς πιστεύουμε πως είναι η Μαντώ Βουρλιώτη.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε η κάμερα του Ευτυχείτε και η δημοσιογράφος, Άννα Ζηρδέλη, που είχε τα πρώτα πλάνα.

Τι ξέρουμε για την Βαλέρια Χοψονίδου και τον Ηλία Μπόγδανο που μπαίνουν Survivor

Η Βαλέρια είναι αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας της αδελφής της και του Βασίλη Σπανούλη, καθώς όπως έχει ομολογήσει η Ολυμπία αρκετές φορές, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της αδελφής της καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με τα 6 παιδιά της.

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor

Από την άλλη, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town live εμφανίσεις και φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και μάλιστα την τελευταία τους επιτυχία «ΜΗ Μ’ΑΓΑΠΑΣ» την έγραψε ειδικά για αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Εκτός όμως από την μουσική, μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία από μικρός είναι και ο αθλητισμός. Αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία αλλά και spinning instructor γνωρίζει πως να επιβιώνει στα δύσκολα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πάντειο, έχει αποφοιτήσει από την καλύτερη ιδιωτική σχολή γυμναστών και μέχρι πρότινος κάλυπτε καθημερινά τεράστιες αποστάσεις (από τον Άγιο Στέφανο μέχρι την Ηλιούπολη) για να παραδίδει μαθήματα spinning και να γυμνάσει τους πελάτες του.