Kώστας Αναγνωστόπουλος: "Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα και οι Διάσημοι 2 με 5 χιλιάδες την εβδομάδα"

Ενώ τώρα η Σαλαγκούδη παίρνει 6.500 χιλιάρικα...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Kώστας Αναγνωστόπουλος:

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τις αμοιβές που έπαιρνε σαν μαχητής αλλά και αυτή των Διάσημων στο πρώτο Survivor.

Μιλώντας λοιπόν, για το φετινό Survivor από το οποίο μάλιστα θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Κάτια λόγω των προβλημάτων υγείας της ο "Μισθοφόρος" αναφέρθηκε στα ποσά του παιχνιδιού.

Ήταν μάλιστα πολύ λεπτομερής αφού ανέφερε: «Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα. Εγώ όταν μου το είπαν λέω θα μας πληρώνουν κιόλας; Αφού εγώ δήλωσα συμμετοχή. Για τους Διάσημους είχα ακούσει διάφορα ποσά. Ήταν πιο μικροί οι μισθοί από ότι τώρα. Οι μισθοί τους είναι από 2.000 – 5.000 το περισσότερο. Τη βδομάδα».

Δείτε το απόσπασμα για τις αμοιβές στο Survivor

Survivor: Η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια η Σαλαγκούδη

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.

Η πρώτη εντύπωση η άφησε στην ομάδα της η Ανθή Σαλαγκούδη, από τον στίβο μάχης δεν ήταν και τόσο καλή όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Ανθή ήταν μια παρουσία που ο ΣΚΑΙ ήθελε απεγνωσμένα στο δυναμικό του και την... ακριβοπλήρωσε για να την πείσει να πει το ναι.

Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την παραγωγή, διασφάλισε εβδομαδιαίες αποδοχές που την φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγής και θα λαμβάνει ποσό κοντά στις 6.500 ευρώ...