Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία της Έλενας Κρεμλίδου

Γιατί σκοτείνιασαν τα πάντα γι' αυτήν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία της Έλενας Κρεμλίδου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι ανατροπές έδιναν κι έπαιρναν και ο γιατρός του Άγιου Δομίνικου είχε πάρα πολύ δουλειά από το πουθενά. Αρχικά η Κάτια ήταν η πρώτη επισκέπτριά του αφού μετά το αγώνισμα δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε ξανά στο νοσοκομείο - τα νέα μάλιστα δεν είναι τόσο καλά για την υγεία της. Παραλίγο να βρεθεί μαζί της, ωστόσο, και η Έλενα Κρεμλίδου.

Για λίγα δευτερόλεπτα την ώρα που τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές βρίσκονταν στον χώρο του συμβούλιου εκείνη έχασα τις αισθήσεις. Οι συμπαίκτες της την κρατούσαν, της έκαναν αέρα ώσπου μετά από λίγο συνήλθε. Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Έλενα το παθαίνει αυτό.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει πριν λίγο καιρό το σοκ που είχε πάθει λίγο πριν μπει στον στίβο μάχης;

Τι συμβαίνει με την υγεία της Έλενας

Σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr η Έλενα είναι από τους τύπους των ανθρώπων που μπορεί να αγχωθεί με το παραμικρό. Αυτό την καταβάλει και τις δημιουργεί σωματική αδυναμία και όχι μόνο.

Δεν είναι κάτι τόσο ανησυχητικό απλά πρέπει να το κοντρολάρει μόνη της ώστε να μην το παθαίνει. Συγκεκριμένα για το χθεσινό περιστατικό γνωρίζουμε πως είχε αγχωθεί αρκετά με τον στίβο μάχης γιατί γι' αυτήν ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας και το ήθελε πολύ.

Όταν το βράδυ χαλάρωσε και πέρασε η ένταση το σώμα της και ο οργανισμός της για να αποβάλλουν το στρες της δημιούργησαν μια μικρή ζαλάδα. Δηλαδή δεν έπεσε κάτω, απλά για λίγα δευτερόλεπτα αισθάνθηκε τρομερό μούδιασμα και πως δεν μπορεί να κουνηθεί.

Μετά επανήλθε πλήρως και τώρα γνωρίζουμε πως είναι περδίκι. Εντάξει, είναι και το ότι δεν τρώνε καλά και είναι σοκ αυτό για τον οργανισμό οπότε... λογικό να υπάρχουν τέτοια επεισοδιάκια...