Survivor: Μεταμορφώθηκαν οι παίκτες μέσα σε 3 εβδομάδες

Ο Τριαντάφυλλος έχει γίνει στιλάκι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor: Μεταμορφώθηκαν οι παίκτες μέσα σε 3 εβδομάδες

Μόνο τρεις εβδομάδες βρίσκονται οι παίκτες στο Survivor 4, και ήδη έχουν καταφέρει να μεταμορφωθούν από την έλλειψη φαγητού και από τις σκληρές συνθήκες διαβίωσης κάτω από τις οποίες είναι αναγκασμένοι να ζήσουν.

Οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται στην ομάδα των Διάσημων και όχι άδικα αφού είναι και η ομάδα που έχει τις περισσότερες ήττες και δεν έχει απολαύσει έπαθλο φαγητού, πέρα από κάποια κουίζ που έχει κερδίσει.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες που έχει αλλάξει αρκετά, ενώ και ο ίδιος είπε πως η απώλεια κιλών τον έχει βοηθήσει να αποδώσει καλύτερα στα αγωνίσματα.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αν δεν πήγαινε στο Survivor ο Τριαντάφυλλος θα ήταν άνεργος»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor, τονίζοντας πως αν δεν πήγαινε στον Άγιο Δομίνικο, θα ήταν άνεργος.

H πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο στο J2US και στον τσακωμό που είχαν οι δυο τους. Μάλιστα αποκάλυψε πως πλέον το έχουν λύσει και δεν υπάρχει κακία ανάμεσά τους.

«Εγώ τον συγχωρώ. Κάναμε unfollow και σβήσαμε τις κοινές μας φωτογραφίες στο Instagram. Μιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως δεν τα εννοούσε έτσι και να το κλείσουμε εδώ. Δεν την είπε τη λέξη συγγνώμη. Μου μίλησε γλυκά και τον συγχώρεσα. Μου είπε να βγούμε σε κάποια εκπομπή και να πούμε πως τα βρήκαμε. Του είπα ότι δε χρειάζεται και ότι ο κόσμος περνάει μια πανδημία. Δεν είναι σοβαρά πράγματα να βγαίνω και να λέω πως τα βρήκα με τον Τριαντάφυλλο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Τριαντάφυλλος

Τα Χριστούγεννα τον πήρα τηλέφωνο για χρόνια πολλά. Με πήρε και εκείνος πίσω. Τον πήρα να δω αν θα πάει στο Survivor. Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Μπράβο. Δεν έχουν πεινάσει ακόμη. Και τα 6.500 ευρώ τη βδομάδα μια χαρά αναπληρώνουν την πείνα - δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει ο Τριαντάφυλλος. Εγώ χαίρομαι για τον Τριαντάφυλλο. Αυτήν την περίοδο είναι κλειστά τα μπουζούκια και τα κέντρα διασκέδασης. Άνεργος θα ήταν. Ο κλάδος του έχει πληγεί από την πανδημία. Δε νομίζω πως θα είναι ο νικητής» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.