Survivor 4: Θα προβάλλεται και πέμπτη μέρα μέσα στην βδομάδα

Πότε θα εφαρμοστεί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Θα προβάλλεται και πέμπτη μέρα μέσα στην βδομάδα

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν το Survivor 4, καθώς όπως όλα δείχνουν, το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται και πέμπτη μέρα μέσα στην εβδομάδα.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η απόφαση αφορά καθαρά την παραγωγή του Survivor και όχι το κανάλι αφού ένα επιπλέον επεισόδιο σημαίνει περισσότερα γυρίσματα και περισσότερα χρήματα σε έπαθλα, όταν αυτά γίνουν πιο σπουδαία!

Survivor ΣΚΑΙ

Ωστόσο παραγωγή και ΣΚΑΙ έχουν ζυγίσει τα δεδομένα και βλέπουν ότι είναι μονόδρομος μια τέτοια απόφαση! Συγκεκριμένα σε 10 μέρες ξεκινάει στο Star και το MasterChef κι αυτό κάνει το κανάλι του Φαλήρου να ανησυχεί! Βέβαια το ριάλιτι μαγειρικής θα προβάλλεται λιγότερες μέρες και αρχικά μόλις δύο, ωστόσο η παραγωγή θέλει να κάνει τους τηλεθεατές να ταυτιστούν κι άλλο με το Survivor και να μην χάνουν επεισόδιο! Πως θα γίνει αυτό; Βάζοντας μια επιπλέον μέρα!

Από το κανάλι είναι άκρως θετικοί σ' αυτό το ενδεχόμενο αρκεί να μην είναι Σάββατο, όπως στο προηγούμενο Survivor αλλά Πέμπτη! Στο πρόγραμμα της Πέμπτης το κανάλι δεν έχει κάτι μετά τις 8 Λέξεις, αφού κάθε βδομάδα αυτή την ώρα παίζει μια ξένη ταινία!

Όπως αναφέρουν πηγές... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr