Survivor: O Καλίδης λιγουρεύτηκε πατάτες με...τυράκι

Έχει πέσει πείνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: O Καλίδης λιγουρεύτηκε πατάτες με...τυράκι

Τον λυπήθηκε η ψυχή μας τον Πάνο Καλλίδη μετά το τέλος του σημερινού αγωνίσματος στο Survivor αφού ονειρευόταν...πατατούλες.

Μόλις γύρισαν στις καλύβες οι δύο ομάδες ο Πάνος Καλλίδης λιμπίστηκε κυρίως τις πατάτες τηγανιτές που έχασαν και κέρδισαν ως έπαθλο οι Μαχητές, μετά τη νίκη τους με 10-6!

Όπως ήταν λογικό ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να το βγάλει από το μυαλό του! Και πως να γίνει αυτό όταν έχουν να φάνε οι άνθρωποι από την μέρα που ξεκίνησε το Survivor αφού οι δύο τους νίκες ήταν για την ασυλία και την έτοιμη καλύβα που κέρδισαν!

Δείτε το βίντεο που ο Καλίδης ονειρεύεται...πατάτες!

Survivor spoiler 18/1: Την Δευτέρα θα γίνει η μεγάλη ανακοίνωση!

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια της νέας εβδομάδας στο Survivor, σας έχουμε ένα πολύ δυνατό spoiler, το οποίο αφορά, τη μεγάλη ανακοίνωση που πρόκειται να γίνει αύριο (18/1) στις δύο ομάδες σχετικά με την ανταλλαγή παικτών.

Οι Μαχητές έχουν ξεκάθαρη υπεροχή μέχρι στιγμής στο αγωνιστικό κομμάτι και τις τελευταίες μέρες τα σκορ δείχνουν πως οι Διάσημοι είναι τελείως αποδυναμωμένοι, γεγονός που πιθανώς οφείλεται και στην απουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο από την ομάδα.

Έτσι η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές προκειμένου να είναι πιο δίκαιες οι ομάδες και να μην αναγκάζεται να βάζει κάθε φορά στατικά αγωνίσματα προκειμένου να δώσει μία ευκαιρία στους Διάσημους. Άλλωστε, μία τέτοια κίνηση είναι πιθανό να κοστίσει και στην τηλεθέαση καθώς το κοινό ζητά περισσότερους στίβους μάχης.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως οι Μαχητές θα δώσουν τον Τζέιμς Καφετζή και την Έλενα Μαριπόζα στους Διάσημους και εκείνοι αντίστοιχα την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο στους Μαχητές.

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες δε θα κάνουν απλά ανταλλαγή παικτών αλλά θα γίνει κανονική αναδιαμόρφωση των Διάσημων και των Μαχητών. Οι παίκτες δηλαδή θα μοιραστούν στις ομάδες από την αρχή, γεγονός που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην διαβίωση στην καλύβα.