Μαρία Γεωργάκαινα για Σαλαγκούδη: "Σίγουρα στο Survivor θα της λείπει ο γάτος της, το φαγητό και τα μποτέ"

Η καλή της φίλη αποκαλύπτει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Γεωργάκαινα για Σαλαγκούδη:

Η Μαρία Γεωργάκαινα είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Ανθής Σαλαγκούδη που αυτή την περίοδο διαμένει στον Άγιο Δομίνικο και παλεύει καθημερινά για την επιβίωσή της στο Survivor. Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα, λοιπόν, η Μαρία μίλησε για την Ανθή αποκαλύπτοντας για εκείνη πράγματα που δεν γνώριζε κανείς.

Συγκεκριμένα, μίλησε για στοιχεία τους χαρακτήρα της που δεν έχουν προλάβει να φανούν μέχρι τώρα στο παιχνίδι...

"Μου είπε ότι σκέφτομαι να πάω και της είπα γιατί όχι; Γιατί να μην πάει η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor;Δεν την στείλαμε βρε παιδιά στους Ολυμπιακούς αγώνες. Μα δεν έχει συστηθεί η Ανθή ως μια αθλητική περσόνα, δεν είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κανένα γυμναστήριο και νομίζω και το κανάλι όταν της έκανε αυτή την πρόταση (δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει) θα το ήξερε αυτό."

Περισσότερες δηλώσεις της Μαρίας Γεωργάκαινα για την Ανθή Σαλαγκούδη στο παρακάτω βίντεο

Το βιογραφικό της Ανθής Σαλαγκούδη πριν μπει στο Survivor

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, που θα μπει στο Survivor 2021, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.