Survivor spoiler 18/1: Δεν μπαίνουν σήμερα οι νέοι παίκτες

Θέλουν να διαμορφωθούν πρώτα οι νέες ομάδες να δουν πόσο δυνατές θα είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 18/1: Δεν μπαίνουν σήμερα οι νέοι παίκτες

Το σημερινό επεισόδιο 18/1 στο Survivor αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο αφού θα τα έχει όλα! Αρχικά μπορεί να διαλύθηκαν οι δύο ομάδες αλλά για ένα βράδυ θα μείνουν στις παλιές τους παραλίες! Τι έχει να γίνει; ΠΑΝΙΚΟΣ! Οι σχέσεις μεταξύ των πρώην συμπαικτών, τόσο των Διάσημων, όσο και των Μαχητών ήταν κάκιστες με τον Γιώργο Λιανό να τους δίνει 24 ώρες για να σκεφτούν τις νέες συνθέσεις των ομάδων!

Το Youweekly.gr από την περασμένη Δευτέρα (12/01), πρώτο σ' όλη την Ελλάδα, σας είχε ενημερώσει πως οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές, αναμένεται να διαλυθούν και να φτιαχτούν ξανά από την αρχή! Μια εβδομάδα μετά επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά! Χτες μάλιστα, πρώτοι πάλι, αποκαλύψαμε ότι οι νέοι αρχηγοί των ομάδων θα είναι οι Γιώργος Κοψιδάς (Διάσημοι) και Τζέιμς Καφετζής (Μαχητές) αφού θα έβγαιναν με βάση τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα!

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Αφού σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιοι παίκτες πάνε που, ήρθε η ώρα να σας μεταφέρουν πως σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή φρενάρει τους νέους παίκτες που ήταν να μπουν καθώς αποφάσισαν πως...

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr