Ηλίας Βαλάσης: «Στο πρώτο Survivor παίρναμε το βασικό»

Αποκαλύψεις για την πρώτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλίας Βαλάσης: «Στο πρώτο Survivor παίρναμε το βασικό»

Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο πρώτο Survivor, το οποίο προβλήθηκε στη συχνότητα του Mega, και εξήγησε πως τα χρήματα που έπαιρναν δεν ξεπερνούσαν τον βασικό μισθό.

O ίδιος ξεκαθάρισε πως οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες ενώ τόνισε πως δεν ήταν πάντα ο εαυτός του καθώς είχε στο μυαλό του ότι τον παρακολουθούσαν κάμερες.

«Νομίζω ότι θα κέρδιζα πολύ περισσότερο αν ήμουν ο εαυτός μου 100%. Πριν φύγω είχα δώσει όρκο στον εαυτό μου και στον πνευματικό μου να μην πατήσω επί πτωμάτων για ένα χρηματικό έπαθλο. Είχα πει ότι ό,τι και να γίνει στην ηθική, στα ιδανικά και στις αρχές δε θα κάνω αυτό το πράγμα, οπότε το άφησα να πάει. Δε δούλευε το πεπτικό σύστημα.

Ηλίας Βαλάσης Survivor

Παράλληλα, ο Ηλίας Βαλάσης παραδέχτηκε ότι αν του γινόταν πρόταση να πάει ξανά στο Survivor θα δεχόταν εξαιτίας των μεγάλων χρηματικών ποσών που παίρνουν οι παίκτες.

«Όχι, τίποτα, μηδέν. Κάτι παίρναμε τύπου βασικό», είπε για τα λιγοστά χρήματα που έπαιρνε όταν πήρε εκείνος μέρος. Την ίδια στιγμή, για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Νομίζω ότι παίζοντας σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να μη βγει ο πραγματικός σου εαυτό. Λίγο πολύ όλοι φταίμε σε αυτά που λέμε, έχουμε μερίδιο. Τα κακώς κείμενα που έχουμε μέσα μας τα βγάζουμε», κατέληξε ο Ηλίας Βαλάσης.

Kώστας Αναγνωστόπουλος: "Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα και οι Διάσημοι 2 με 5 χιλιάδες την εβδομάδα"

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τις αμοιβές που έπαιρνε σαν μαχητής αλλά και αυτή των Διάσημων στο πρώτο Survivor.

Μιλώντας λοιπόν, για το φετινό Survivor από το οποίο μάλιστα θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Κάτια λόγω των προβλημάτων υγείας της ο "Μισθοφόρος" αναφέρθηκε στα ποσά του παιχνιδιού.

Ήταν μάλιστα πολύ λεπτομερής αφού ανέφερε: «Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα. Εγώ όταν μου το είπαν λέω θα μας πληρώνουν κιόλας; Αφού εγώ δήλωσα συμμετοχή. Για τους Διάσημους είχα ακούσει διάφορα ποσά. Ήταν πιο μικροί οι μισθοί από ότι τώρα. Οι μισθοί τους είναι από 2.000 – 5.000 το περισσότερο. Τη βδομάδα».

Δείτε το απόσπασμα για τις αμοιβές στο Survivor