Μάριος Πρίαμος: Η «τσουχτερή» ατάκα για το φετινό Survivor - «Τρεις εβδομάδες στατικά αγωνίσματα...»

Τους άδειασε κανονικά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάριος Πρίαμος: Η «τσουχτερή» ατάκα για το φετινό Survivor - «Τρεις εβδομάδες στατικά αγωνίσματα...»

Ο Μάριος Πρίαμος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έριξε μια αρκετά «τσουχτερή» ατάκα για το φετινό Survivor, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον Γιώργο Λιανό ως το δυσκολότερο όλων.

Όπως έκανε νωρίτερα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έτσι και ο Μάριος Πρίαμος δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την ατάκα, τονίζοντας πως φέτος οι παίκτες δεν περνάνε από δύσκολους στίβους μάχης ενώ την ίδια στιγμή έχουν άφθονα ψάρια από τη θάλασσα.

«20 ψάρια ο καθένας vs ψάρι ούτε για δείγμα στη θάλασσα. Περνά περνά η μέλισσα, 3 εβδομάδες στατιστικά παιχνίδια vs στίβους μάχης με διπλές επιστροφές. Το δυσκολότερο survivor».

Μάριος Πρίαμος Survivor

Μάριος Πρίαμος: «Οι Διάσημοι πάνε σε slow motion»

Ο Μάριος Πρίαμος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» την ομάδα των Διάσημων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στα αγωνίσματα πηγαίνουν διαρκώς σε slow motion.

Ο φιναλίστ του πρώτου Survivor δεν χαρίστηκε στις δηλώσεις του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί με την Κάτια με το ρύζι - δείτε εδώ - ξεκαθαρίζοντας πως χειρότερη από την πράξη της Κάτιας ήταν αυτή του Πάνου Καλίδη που και έφαγε και έδωσε την συμπαίκτριά του στην ομάδα.

Διάσημοι Survivor

«Eίναι σε slow motion αγωνιστικά» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι Διάσημοι για να επιβιώσουν καθώς χωρίς νίκες, κυρίως σε αγωνίσματα που έχουν ως έπαθλο το φαγητό, θα εξοντωθούν από τους δυνατότερους Μαχητές.