Survivor 4: Πρώτη επιλογή του Κοψιδά από τους Διάσημους ο Τριαντάφυλλος

Αυτό κι αν είναι ανατροπή μεγατόνων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πρώτη επιλογή του Κοψιδά από τους Διάσημους ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έχει περπατήσει στο νερό, έχει τρέξει στον αέρα και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, με τον Γιώργο Κοψιδά να διαλέγει πρώτο από τους συμπαίκτες του, τον γνωστό τραγουδιστή για τη νέα ομάδα που θα διαμορφώσει στο Survivor 4.

Ο διάσημος ηθοποιός και ο Τζέιμς Καφετζής χρειάστηκε να διαλέξουν τους συμπαίκτες τους στις νέες ομάδες, που διαμορφώθηκαν στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να τους θέτει το ερώτημα για το πού έχουν καταλήξει, με την κίνηση του Κοψιδά να προκαλεί αρχικά μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος διάλεξε μεν ως πρώτο παίκτη από τους αντιπάλους - οι οποίοι πλακώθηκαν νωρίτερα -τον Γιώργο Κορόμι, όπως υποδείκνυαν οι κανόνες, αλλά αμέσως μετά έπρεπε να αποφασίσει για το ποιος συμπαίκτης του θα ερχόταν με βεβαιότητα στην ομάδα του.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Τριαντάφυλλο, που δικαιώνεται απόλυτα, αφού και εξαιρετικός έχει αποδειχ8εί στη συμβίωση και βελτιωμένος έχει εμφανιστεί στα αγωνίσματα, γεγονός που δεν άφησε να περάσει απαρατήρητο ο Κοψιδάς.

Μέγκι Ντρίο: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από το Survivor, φτάνουν τα σκάνδαλα του»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και έριξε ένα απίστευτο καρφί για τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο φετινό Survivor.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM είναι γνωστή για τα.. φαρμάκια της και πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις της.

Το ίδιο έκανε και τώρα και δεν δίστασε, εκτός από το να αποκαλύψει πολλά για τον νέο της σύντροφο, να στάξει ξανά φαρμάκι αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μέγκι είπε συγκεκριμένα: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από εκεί γιατί νομίζω ότι τα σκάνδαλά του για φέτος φτάνουν. Μια με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια για το Survivor… δηλαδή εντάξει τραγουδιστής είσαι κράτα κι ένα προφίλ».