Survivor 4: Έμεινε από προμήθειες η μπλε ομάδα

Έφαγαν τα μερίδιά τους ο Ασημακόπουλος η Μαργαρίτη, ο Κόρο και ο Παπαδόπουλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έμεινε από προμήθειες η μπλε ομάδα

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στην παραλία της «μπλε» ομάδας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες της να είναι έξαλλοι από το γεγονός, ότι οι Μαχητές που έφυγαν από αυτή, είχαν προλάβει να φάνε όλες τις προμήθειες.

Μετά την ανακατανομή των ομάδων, το Survivor μας σύστησε δύο νέες ομάδες και τέσσερις Μαχητές βρέθηκαν στο αντίθετο «στρατόπεδο». Πρόκειται για τους Γιώργο Κορόμι, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Σοφία Μαργαρίτη, με τους τέσσερις όμως να κάνουν κάτι πολύ άσχημο στους πρώην συμπαίκτες τους - ενώ τσακώθηκαν και πριν χωριστούν.

Survivor μπλε ομάδα

Συγκεκριμένα, πριν πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης, οι παίκτες αυτοί έφαγαν όλες τις προμήθειες, προκειμένου να μη μείνει τίποτα στους υπόλοιπους, με τον εκνευρισμό τους να είναι έκδηλος και λογικός.

Survivor 4: Ξενέρωσαν με τις ομάδες τους Άννα Μαρία και Ασημίνα

Οι ομάδες μοιράστηκαν από την αρχή στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ωστόσο όπως φάνηκε, τόσο η Άννα Μαρία όσο και η Ασημίνα Ιγγλέζου ξενέρωσαν με την ομάδα στην οποία βρέθηκαν και μάλιστα, δε δίστασαν να το δείξουν.

Ο Τζέιμς, είχε επιλέξει πολλούς Μαχητές και έχει την επιλογή για ακόμη έναν. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ επέλεξε την Έλενα Μαριπόζα, η οποία είναι φίλη του και όπως είδαμε γνωρίζονται και πριν το Surivivor.

Ο Κοψιδάς από τη μεριά εκμεταλλεύτηκε την "πάσα" αυτή και πήρε στην ομάδα την Ασημίνα η οποία είναι μία πολύ δυνατή παίκτρια που φέρνει νίκες στην ομάδα της. Οι δύο παίκτριες ρωτήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό για την ομάδα στην οποία επιθυμούν να πάνε ωστόσο έπεσαν "'εξω".

Η Άννα Μαρία δεν χάρηκε πολύ αλλά προσπάθησε να δείξει πως είναι ευχαριστημένη, παρόλο που ο Μπάρτζης της είπε ότι δεν μπορεί να χαρεί γιατί έχασε από την ομάδα του την Ασημίνα. Από τη μεριά της η Ασημίνα ήταν με τα μούτρα κατεβασμένα!