Survivor 4: Οι μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Η νέα ομάδα «έδεσε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας με τα νέα δεδομένα, που επικρατούν στο Survivor, είναι γεγονός, με την «κόκκινη» και την «μπλε» ομάδα να μας συστήνονται και τη δεύτερη να κυριαρχεί, παίρνοντας την νίκη και μαζί της το πρώτο κομμάτι του τοτέμ της ασυλίας.

Το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μας επεφύλασσε ουκ ολίγες εκπλήξεις, με ορισμένους παίκτες να αλλάζουν «στρατόπεδο» και την ανακατανομή να δημιουργεί δύο ομάδες, που σίγουρα έχουν μεγαλύτερη ισορροπία σε σύγκριση με τις προηγούμενες των Διάσημων και των Μαχητών.

Survivor ασυλία

Στην πρεμιέρα τους, πάντως, οι «μπλε» εμφανίστηκαν σαφέστατα πιο έτοιμοι, με τη δική τους αγωνιστικότητα και ευστοχία στις κορίνες να φέρνει την νίκη - μαζί με μία νίκη του Πάνου Καλίδη - και, φυσικά, τους «κόκκινους» σε δυσάρεστη θέση, αφού πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση.

Survivor 4: Έμεινε από προμήθειες η μπλε ομάδα

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στην παραλία της «μπλε» ομάδας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες της να είναι έξαλλοι από το γεγονός, ότι οι Μαχητές που έφυγαν από αυτή, είχαν προλάβει να φάνε όλες τις προμήθειες.

Μετά την ανακατανομή των ομάδων, το Survivor μας σύστησε δύο νέες ομάδες και τέσσερις Μαχητές βρέθηκαν στο αντίθετο «στρατόπεδο». Πρόκειται για τους Γιώργο Κορόμι, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Σοφία Μαργαρίτη, με τους τέσσερις όμως να κάνουν κάτι πολύ άσχημο στους πρώην συμπαίκτες τους - ενώ τσακώθηκαν και πριν χωριστούν.

Survivor μπλε ομάδα

Συγκεκριμένα, πριν πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης, οι παίκτες αυτοί έφαγαν όλες τις προμήθειες, προκειμένου να μη μείνει τίποτα στους υπόλοιπους, με τον εκνευρισμό τους να είναι έκδηλος και λογικός.